MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

24.3.2007

Pistaasin porkkanasysteemi

Filed under: Optimoidut,Soosit — Meri @ 18.33

Tämän idea löytyi Pastanjauhajien yhden porkkanapostauksen kommenttiosiosta, nimimerkki Pistaasin esittelemänä. Välittömästi siitä luettuani aloin kokeilupuuhiin, sillä ohje sisälsi kahta suurta rakkauttani, porkkanoita ja Bulgarian jogurttia. Ja kas näin se käy;

  • pari porkkanaa
  • 1 prk (200g) Bulgarian jogurttia
  • valkosipulinkynsi(ä)
  • suolaa, pippuria

Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Paista raastetta paistinpannulla kevyesti ja lisää joukkoon purkki Bulgarian valkoista ihmettä. Purista tai pilko sekaan vielä yksi tai useampi valkosipulinkynsi ja mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä vielä hetki, ja nosta seos sitten jäähtymään. Systeemin jäähdyttyä annostele sitä esim. leivälle tai vaikka suoraan suuhusi. Niin minä tein. Hyvää.

Söpö sörsselssön

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress