MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

21.5.2009

Panokset kovenee

Filed under: Elävä ravinto,Maidoton,Optimoidut,paleo,Terveys — Meri @ 19.58

Okei, tää oli penteleen hyvää, mutta nyt alkaa jo räjähdellä tajunnan rajamailla, sillä tämä se vasta taivaallista on! Huolimatta siitä, ettei Ciabatta-Aleksi edes kutsu tätä suklaaksi. Laatukookokseen tehty raakasuklaa naurattaa herkullisuudellaan. Helppoa kuin heinänteko, kunhan on oikeat aineet.

jookos

Jookos Kookos

 • neitsytkookosöljyä
 • raakakaakaojauhetta
 • kaakaorouhetta
 • goji-marjoja
 • kanelia, makeutusta

Sulata huoneenlämmössä pehmeänä säilyvä kookosöljy mikrossa kymmenessä, parissa kymmenessä sekunnissa. Sekoita joukkoon näppituntumalla kaakaojauhetta, cocoa nibsejä, gojeja ja mausta kanelilla ja millä tahansa makealla. Maistele sopivaksi ja nostele silikonivuokiin. Jähmetä jääkaapissa. Sulaa suuhun (ja sormiin) alta aikayksikön, puhdas taivas.

6 Comments »

 1. Mustakin sairaan hyvaa! Tein just kaksi paivaa sitten pienen satsin.Ma tykkaan lisata chilihiutaleita tuohon,nam!

  Comment by yaelian — 21.5.2009 @ 23.18

 2. Ainakin näyttää siltä, että maistuis varmaan mullekin (Mikä nyt ei maistuis? Hillosibat).

  Comment by jams — 22.5.2009 @ 7.19

 3. Päässyt itsekin vähän innostumaan gojeista, vaikkakaan ensitreffit eivät olleet ihan täydelliset. Nyt niitä olisi hervoton pussukka hukattavana. Pidetäänkö gojipartyt, vai löytyykö muuten hyviä ideoita käyttöön?

  Comment by polkkapossu — 22.5.2009 @ 21.51

 4. mitä. morkataanko mua taas? 🙂

  Comment by aleksi — 22.5.2009 @ 22.43

 5. Yaelian, awwwwwww… 😛 Arvaa mitä mä siis lisään tänään uuteen satsiin! Kiitos ideasta, nimenomaan hiutaleista. 🙂

  Jams, tervetuloa maistamaan!

  Polks, partyt voidaan pitää mutta muuten gojit kuluu meillä suklaan lisäksi ihan sellaisenaan, pähkinöiden ja kaakaopapujen kanssa. Vaan niitähän voi käytellä kuten rusinaa konsanaan. Tää tosin ei liene tullu sulle ihan puun takaa ;-D Ja smoothiehin voi kans tyrkkää. Muuten ei nyt mitään kuningasideoita, paitsi että tee nyt TÄTÄ SUKLAATA niin et muuta tarvi. Mutta kun webiä selailee, niin gogeja käytetään kaikkeen salaateista keittoihin ja kastikkeisiin ja vanukkaisiin ja chutneyyn ja piirakoihin ja tietty puuroihin ja kekseihin jne. mut ne on sitä rusinakamaa. Hanki laatugojeja!

  Aleksi, tottakai. Mikään ei yhdistä kuten yhteinen vihollinen. 😉

  Comment by ylimuuli — 23.5.2009 @ 6.58

 6. Valmistin äsken muuten kalkkunapihvien toisen päivän lisäkkeeksi settiä, jossa käytin pannulla pinaattia, kesäkurpitsaa, munakoisoa, herkkusieniä, rucolaa ja gojeja, sopi helkkarin hyvin. Suolaa, pippuria, sitruunamehua mausteeksi.

  Comment by ylimuuli — 23.5.2009 @ 14.14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress