MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

28.6.2010

A Seasonable Treat

Filed under: Banaani,Gluteeniton,laktoositon,Maidoton,Nuts! — Meri @ 16.36

I know, I know, this looks all but inviting being a shapeless colorless mush but as you may imagine if you’ve read Monkeyfood for awhile, it’s of course – AWESOME! Even better than the previous paleo pudding in my opinion. And the best thing is that NOW is the season to eat this. Finnish strawberries, some fair trade bananas and freshly yielded coconut milk. Those cows really know how to make things nutty! ;-D

mush

Coconuts about Strawberries (sweet paleo pudding)

 • 3 bananas
 • 500 g strawberries
 • 1,5 dl (half a cup) coconut milk
 • (cinnamon, vanilla)

Smash the bananas with a fork so that they form a nice childish puré. Clean the strawberries and cut them in slices. Add to the banana mixture and mix. Add a generous splash of coconut milk and mix again, check the taste. Season with cinnamon and vanilla if you like, works without seasoning as well!

4 Comments »

 1. Ompas hassun näköistä :D.

  Comment by Riia — 28.6.2010 @ 18.26

 2. Riia, yhtä hassunmakuista 😀 Eli hyvää! Saa hymyilemään 🙂

  Comment by ylimuuli — 28.6.2010 @ 20.34

 3. Klikkasin vahingossa Googlen käännösnamiskaa ja sain Monkeyfoodia suomeksi! “Nämä lehmät todellakaan tiedä, miten asiat tärähtänyt!” Parhautta 😀

  Olokin on jo parempi.

  Comment by Jaana — 30.6.2010 @ 18.04

 4. Jaana, penteles, pitää itekin kokeilla 😀 Ei huono englannistus koneelta 😉 Osoittaa suomen ainutlaatuisuuden. <3 Hyvä jos olo on, piankos taas olla Chedissä kekkeröimässä ja sitten EHDOTTOMASTI taas etiopialaista! Hiisi kun se ei oo tässä kulmilla ;-D

  Comment by ylimuuli — 30.6.2010 @ 19.46

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress