MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

20.2.2011

My Funny Valentine

Filed under: Alakarppi,Gluteeniton,Maidoton,meat,muna,paleo — Meri @ 9.23

Valentiinuksen päivä oli ja meni, enkä ystävänpäivästä niin kovin perustakaan, vaikka ystävistä sitäkin enemmän! Vaaleanpunaisten sokerileivosten sijaan voi valmistaa rakkailleen vaikka munavoita ja tuunata sen juhlan kunniaksi pekonilla. Punaista se possukin on.

Munia ja pekonia.

1 Comment »

 1. Liity taas muniin ja pekoneihin kuinkaan, mutta tämän http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/hedelmainen-iilotulituskakku linkin takaa löytyy aivan mahtavan hyvä ja helposti paleoitavissa oleva kaakku.

  Maizenan poistin, mutta panin puolet enemmän mantelijauhoa.
  Sokeria en osannut korvata, panin puolet käsketystä ja oli aivan tarpeeksi se.
  Kinuskin jätin väliin (ihan makiaa muutenkin).
  Kermavaahdon sijaan vispattua kookkoskermaa.
  Hedelminä mulla oli mangoa, ananasta, pikkubanskui, tuoretta minttua, goji-marjoja ja puristettua limeä. Luulisin, että mitkä tahansa sesongin herkut on hyviä tuossa päällä, itse satun asumaan maassa, jossa edellä mainitut ovat (aina) tuoreita ja näppäriä.

  Kamalan hyvää ja raikasta!!!

  Comment by Puska-Monki — 25.2.2011 @ 14.43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress