MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

2.6.2012

Kreikan meri

Filed under: On the Road — Meri @ 7.25

Jotta en lamaantuisi heti alkuuni yrittäessäni nyt särkeä blogaajan blokkia, olen suosiolla vähäsanainen. Ruokaa syön edelleen päivittäin (!!) ja elämä on onnellista. Tässä kuvamuotoinen raportti Kreikan Pargasta, jossa kävimme ruokailemassa viikon ajan. Välimeren ruoilla voisi helposti elää loppuelämänsä! Oikeaa ruokaa, ei liikaa, pääasiassa kasviksia.

Kahdeksasta aamusta seitsemänä söin jogurttia ja hedelmiä. It's divine!

 

Jännä juusto-omeletti, ensimmäisen aamiaisen iloja.

 

Paras ruoka koskaan! Onko missään yhtä hyviä kasvisruokia kuin Kreikassa?

 

No bread, please. Tässä tulos! Evvvvvvvery time 😀

 

Söin hitusen gluteenia ensimmäistä kertaa kahteen ja puoleen vuoteen. Still alive.

 

So long paleo!

 

Onko se skandaali?

 

Retsina on ehkä paras janojuoma. Vai oliko se vesi?

 

Lomalla parasta ovat kiireettömät aamiaiset ulkona, hyvässä seurassa, jonkun toisen laittamana.

 

Kreikkalaista salaattia söin vähintään joka päivä.

Viineriä. Eikun huumoria!

 

Menomatka viivästyi 10 tuntia ja paluumatka 15, mutta seikkailu on aina seikkailu! Pisteenä iin päällä pitkästä aikaa tekemällämme seuramatkalla oli oppaana Fab Fiven Mikael Hytönen. Huippua 😀 Pargaa voi suositella uimiseen, rantailuun, ruokailuun, lepposteluun, lukemiseen, nauramiseen, merimatkailuun, onnellisena oloon. Paras loma, taas kerran.

 

Grande finale.

 

18 Comments »

 1. Täysin samassa paikassa käyny, tunnistin tosta kyltistä 🙂 Paleonistin unelma oli kyl jänisstiflado tai uunilammas!

  Comment by Jarkko — 2.6.2012 @ 7.51

 2. Jarkko, söötti paikka, varsinkin näin ennen sesonkia 🙂 Ai kyltti on ollut siellä pitkään 😀 Ruoat oli kaikki unelmia <3 Mä söin paljon kasvisruokia, vähän kalaa ja aika monesti kanaa. Lihansyöjä söi lammasta sittenkin senkin edestä!

  Comment by Meri — 2.6.2012 @ 7.59

 3. Tulipas tämä hyvään aikaan – just täällä pohditaan, että lähdettäiskö kesälomalla ruoka- ja rentoutusmatkalla Kreikkaan vai luontoseikkailulle Islantiin. Kyllä tuo aurinko, lämpö ja kreikkalainen ruoka saa Kreikan vaikuttamaan aikas hyvältä!

  Comment by Anna — 2.6.2012 @ 9.42

 4. Välimeren ympärillä on kyllä mielettömän hyvää ruokaa,ja täälläkin sairaan hyvät kasvisruuat.(yksi syy mikä saa minut iloiseksi täällä)

  Comment by Yaelian — 2.6.2012 @ 10.39

 5. On maailman paras blogauskannustin, että heti kun julkaisee vaatimattoman postauksen, tulee useita kommentteja! I love you guys! :’)

  Anna, no kyllä melkein äänestäisin Kreikkaa, jos haluaa rentoutumista ja kesää. Islanti olisi myös eksoottinen ja mahtava, mutta… Niin, en tiiä. Nopalla vaan! ;-D

  Yaelian, mikä on sun number one kasvisruoka? 😛

  Comment by Meri — 2.6.2012 @ 17.50

 6. Herkulliselta näyttää! Ja tuollaisia hedelmä-jogurttiaamiaisia meilläkin tulee syötyä kesällä… Tosin viime päivinä olen taas innostunut tekemään jogurttijuomia, joita saa muunneltua milloin mitenkin. Kiva kun kirjoitat taas!

  Comment by pinea — 2.6.2012 @ 23.18

 7. Blokki pois, sokka irti! Olen nyt yli kuukauden käynyt päivittäin katsomassa munavoin kuvaa, joten kiitos tästä jo ihan siksikin 😀

  Comment by Kukka — 3.6.2012 @ 17.09

 8. Pinea, mulla taas on ollut pitkä, pitkä kuiva kausi smuutien ja sen sorttisten suhteen. Saa nähdä, aukeavatko hanat koskaan. Joo, katsotaan nyt, kestääkö tätä iloa 😀

  Darling Kukka 😀 Lupaan muutakin kuin munavoin (kesävoi?)!

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 3.6.2012 @ 20.21

 9. Niiin kateelline aamuherguista ja iiihanan näköisistä kasvisruoista! Tahtoo kans!

  Comment by Mimmi — 5.6.2012 @ 15.53

 10. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  Comment by Etsi Resepti — 6.6.2012 @ 17.25

 11. KIITOS! Aivan ihana lukea sun postaus pitkän tauon jälkeen, meitä “odottajia” on monia 🙂 Oot niin superkirjoittaja, että käyn täällä edelleen ilman updeittejäkin lukemassa sun hauskoja vanhempia postauksia. Ja mahtavia Kreikka-kuvia! Lämmittää niin mieltä, koska tänä kesänä meidän loman toisessa pääosassa näyttelee Kreikka, lennot buukattu ja kun en oo koskaan ollut ko.maassa, niin ai että lämmittää kuulla kasvisruokien tasosta. Jee!

  Comment by Niina — 7.6.2012 @ 13.05

 12. Number one kasvisruuat:hyvät salaatit ja melkein kaikki,missä on munakoisoa…

  Comment by Yaelian — 7.6.2012 @ 14.48

 13. Mimmi, sinne vaan kohentamaan Kreikan taloutta ja huteroittamaan omaa! 🙂

  Niina, vai super……….. Kiitos kannustuksesta, olis kova palo kirjoittaa kirja, kun keksisi aiheen. Aion vielä! Oujeee, meette Kreikkaan, se on ihana! Voi kun olis varaa suunnitella itsekin kesälomalle matka, vaikka Italiaan… 😛

  Yaelian, munakoiso on kyllä silkkaa taikaa, mäkin olen hulluna siihen. Täytyykin kehitellä siitä jotain uutta.

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 9.6.2012 @ 21.57

 14. Oi ihanaa, mulla oli joku yleinen blogien seurailukatkos, mutta ei se mitään, eihän jutut vanhene ja nauru raikaa juttuja lukiessa vähän myöhemminkin. Eli jee Kreikka ja kaikki muukin!

  Comment by Laura — 29.6.2012 @ 20.54

 15. LAura, jee sinä!!

  Comment by Meri — 3.7.2012 @ 20.51

 16. Hei!

  Kommentoin tuossa aikanaan, kun meillä oli kesälomasuunnitelmat vielä auki. Nyt lomasuunnitelmat on lyöty lukkoon ja PARGAAN MENNÄÄN! Piti käydä täällä vielä kuolailemassa noita ruokakuvia. Soon the food shall be mine, all mine…! ;D

  Comment by Anna — 24.7.2012 @ 7.33

 17. Anna, oijeee!!! Siellä mahtaa olla vilinää kun on sesonki päällä 🙂 Menkää ihmeessä käymään Korfulla, me oltais menty mutta ei viel paatti kulkenut kun oli off season. Itse Pargahan on ihan mini, mutta kotoisa ja kiva. Päivän ohjelma oli sujuvasti jonkin uuden iltaravintolan metsästys, toki aamiaiset ja lounaatkin syötiin ulkona. Ja jos meette Tjäreborgilla niin Mikaelhan on loistava opas 😀 Oikein superleppoisaa lomaa ja mahtavia ruokia, kylmää retsinaa ja sitä rataa <3

  Comment by Meri — 24.7.2012 @ 7.39

 18. Jee, oon kyllä aika innoissani: hyvää ruokaa, leppoisaa oleskelua, pulikointia meressä… Mitä muuta sitä ihminen voisi kaivata? 🙂 Eli kiitos matkakohdevinkkailusta!

  Comment by Anna — 24.7.2012 @ 8.41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress