MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

3.8.2012

Sulaheisulahopsansaa

Filed under: Cake&Cookies,Gluteeniton,Herkut,Lätinää,Ravintelit — Meri @ 20.56

…ei tämä ihan Huvikumpu ole, vaan Huvila! Mutta mieli on heikun keikun kodikkaassa, kauniissa kahvilassa, jossa palvelu on iloisen ystävällistä ja ihanan vuolasta, kaikki tuotteet gluteenittomia ilman mainintaa, korvapuustit aivan parhaita ja pihamaa niin idyllinen ja autuas, ettei paremmasta väliä! Kaiken lisäksi hinnat ovat halvat ja sijainti ytimessä: löydät Huvilan Musiikkitalon ja Finlandiatalon välistä, oikeaan pihaan (Hakasalmen huvila, Aurora Karamzinin entinen asuinpaikka) kyltin “Kahvi 6mk” johdattamana.

Kyseessä ei ole pelkkä kesäkahvila, joten kukkeassa pihassa kelpaa käydä nauttimassa nyt puustia ja kahvia aurinkoisena päivänä, myöhemmin syksyllä voi tyypata kotoisat sisätilat ja vaikka kaakaon ja karjalanpiiraan!

Tea, sandwich and chick lit! With my own excellent company.

Tätä ei tavan gluteenipuustista erota.

2 Comments »

  1. Mä olin Huvilassa torstaina. Henkilökunta oli niin liikuttavan autenttinen – ihan kuin olisi vieraillut jossain aito-Suomessa. <3

    Comment by Laura — 4.8.2012 @ 9.33

  2. Laura, …ja se aito-Suomi on Helsingissä! I love it! Mennään sinne yhdessä.

    Comment by Meri — 4.8.2012 @ 21.09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress