MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

4.8.2012

Nerojen yksinäisyys (Monkeyfood ruokakulttuurin asialla)

Filed under: Lätinää — Meri @ 20.50

Suurin osa lienee kuullut tarinan kahden sokeripalan paketin keksijästä, joka teki legendan mukaan itsemurhan, kun kukaan ei osannut avata pakettia kuten hän oli tarkoittanut, vaan sokerit revitään ulos kuorestaan.

Nyt verkossa on valloillaan meemi, joka paljastaa, että toinenkin ensinäkemältä yksinkertainen ja mitätön arjen astia on enemmän kuin päälle näkyy: kertakäyttöinen ketsuppiastia nimittäin laajenee osaavissa käsissä laakeaksi kupiksi, johon on kovasti helpompi dipata tuotteita kuin pikkiriikkiseen kuppiin! Laajaan astiaan mahtuu enemmän ketsuppiakin ja siis flavonoideja (onko kuppi superfoodi?). Avattu kippo on myös kaunis.

Jotta vältymme (henkilökohtaisilta) tragedioilta, toimikaamme seuraavasti:

Ennen kuin täytät kipon (mihin ikinä sitä käytätkään), avaa taitokset.

Sä oot sokruu, mun sylissäni… Pakettia ei tule repiä tai liepeitä vedellä, se aukeaa kauniisti kahtia taittamalla kuin kekseliäin origami konsanaan.

No niin, onneksi on internet ja Monkeyfoodin sivu fabossa. Minua valistettiin siellä valtamedioiden uutisoinnista, josta käy mm. ilmi, että Åke, sokeripalapaketin keksijä, piti ihmisten osaamattomuutta kyllä “harmillisena”, mutta kuoli luonnollisen kuoleman. Taas pelastui yksi ihmishenki turhalta kuolemalta!

Ketsuppiastiastakin kerrotaan sensaatiohakuiseen tyyliin, usko tai älä.

2 Comments »

  1. Huojentava tieto monella tapaa. Ensinnäkin, olen vähintään kerran vuodessa ajatellut sokeripalapaketin keksijää surullisena – mutta nyt ei enää tarvitse.

    Toisaalta tämä ketsuppikuppiasia riemastutti. Hyvä aamu, kiitos!

    Comment by Liina — 5.8.2012 @ 9.47

  2. Liina, minäkin huojennuin. Oliko tänäänkin hyvä aamu? ;D

    Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 6.8.2012 @ 16.37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress