MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

12.9.2012

Mä olen kotka woo-ooo, mä olen leijona

Filed under: Vitamix — Meri @ 19.07

Ja kun ne kysyy, kuka mä oon? Mä katon niit silmiin ja kerron niille et mä oon tähdet taivaalla, mä oon vuori korkeella, joo mä tiedän, mä oon Suomen mestari… 

Vihreä vaahto.

Kuten laulusta kuulee, Vitamix on enemmän kuin blenderi. Sen lisäksi, että Vita pilkkoo, soseuttaa, “raastaa”, sekoittaa, tahnoittaa, jauhaa, murskaa, laulaa ja tanssii, se myös lämmittää asioita. Kokeilin varustamalla Vitamixiin neljännesparsakaalin ja vettä. Seos oli hetkessä lientä, mutta parin minuutin jälkeen se alkoi jo lämmetä kiitos tehokkaan moottorin. Kun otin annoksesta kuvaa, linssi meni höyryyn. Purrrrrrr.

Ei voi valehdella, että olis hyvää ollut, mutta aika siidee kuitenkin, niin pehmeää ja lämpöistä. Kuin Suomen mestari.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress