MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

3.4.2013

Jackson Pollock ei koskaan pysähtynyt – miks mun pitäis?

Filed under: Lätinää — Meri @ 6.02

Vaikka Monkey on ollut pitkään hiljainen, niin kyllä täällä edelleen syödään ja erityisesti juodaan kahvia (sekä mustaa teetä). Sain ihanalta Annachickiltä eilen Virontuliaisina kahvia, joka on maustettu pumpkin spicella eli kurpitsamausteella! Tuo amerikkalainen maustehan sisältää yleensä (tietääkseni) kanelia, inkivääriä, muskottia ja neilikkaa, ehkä maustepippuriakin, joten phunk me, joulu tuli keskelle aurinkoista (!!!!!) huhtikuista keskiviikkoaamua 🙂 Ja phunk you, soijamaidolla höystettynä! Who knew.

Körvitsavyrts.

Körvitsavyrts.

Paitsi kahvilla, teellä ja ruoalla, apina elää myös liikkeestä. Maailma on viidakkoni ja nyt metsään on saatu uusi playground, kun CrossFit Herttoniemi avasi ovensa. Siellä paitsi treenaan, myös valmennan, joten tervetuloa joukkoon iloiseen! Hikiseen? Nähdään levypainoilla!

Ps. Istutan vielä tännekin Facebookissa jo linkittämäni Annan kirjoituksen. Siinä on itua.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress