MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

22.9.2013

Vitamix pistää vibaa punttiin…

Filed under: Super foods,Vitamix — Meri @ 17.24

…siispä blenderi pukin konttiin? Puntti tässä yhteydessä tarkoittaa toki sekä housunlahjetta että levytankoa, kuulaa ja käsipainoa!

En ole  hetkeen elämöinyt perheemme pettämättömästä jäsenestämme, joka ei ole koskaan jättänyt pulaan tai valittanut väsymystä. Kuten olen tunnustanut, en tällä haavaa jaksa (tai ehdikään) juuri kokkailla, mutta blenderin pyöritystä meno ei haittaa. DJ, spin that shit!

Vitamix with a view!

Vitamix with a view!

Kehvismuutien lisäksi olen pistellyt lähiaikoina menemään mm. pussillisen heraa aamiaissmuuteissa, jotka yksinkertaisina sisältävät heran lisäksi vain banaania, tuoretta vehnänorasta ja vettä. Onpa sattunut niinkin, että vehnänoras on jäänyt kokonaan pois ja aamujuoma on kuohkea tuopillinen vaaleaa nestemäistä aurinkoa. Loistoaloitus päivälle, kun omani yleensä jatkuu aamiaisen jälkeen fillarin selässä. Kovin tuhtia atriaa ei kannata alle pupeltaa, töissä voi sitten ottaa brekun numero kaksi jos nälkä yllättää.

Terve väri pannulla! Vihersmuuti on niin viime vuotta.

Get sum!

Smuutien lisäksi, joita siis taitelee myös Lihansyöjä (joskaan ei onneksi lihasta – Lihansyöjän smuutit ovat yleensä taideteoksia, jotka pyrkivät osoittamaan, kuinka smuuti todellakin voi olla myös PAHAA ruman lisäksi, mutta se ei tekijäänsä haittaa!), olen preparoinut laveassa Vitamix-kannussani mm. pannaritaikinaa, johon mm. eilen pistin kookosmaitoa, munia, kaurahiutaleita ja täysjyvävehnäjauhoa, suolaa sekä paketillisen tuoretta pinaattia. Patalaiskuuteni takaa, etten jaksa paistella pannareita amerikkalaisesti pannulla vaan hölvään koko taikinan uunipellille perisuomalaiseen malliin. Ei IHAN yhtä hyvää, mutta will do.

On myös vaikea kuvailla, kuinka järkyttävän nopeaa pähkinävoin valmistus Vitalla on. Tykkään klassisesta maapähkinävoista, mutta Vitalla olen kokeillut kaikenlaisia pähkinälaatuja ja valmistin juuri pitkästä aikaa cashew-pähkinävoita. Laitoin joukkoon pähkinöiden lisäksi MCT-öljyä ja oliiviöljyä sekä ruususuolaa. Siis mikä supertahna! Ou boi.

Spread your wings and fly!

Spread your wings and fly!

No, koko tämän alun ylistyspuhe tähtää tietysti siihen, että jos haluat, voit varustaa myös oman köökkisi Vitamixilla. Raakapuodin Christoffer lupasi, että Monkeyn lukijoiden koodi on jatkuvasti voimassa, ja koodilla siis Vitamixista irtoaa 30 euron alennus. Katso ohjeet alennuskoodin käyttöön täältä. Monkeyn lukijoiden koodi on monkeyfood23. Ja väärinkäsitysten välttämiseksi toistan, että itse en hyödy mahdollisista blenderi-tilauksistanne latin latia, kyseessä ei ole mikään provikkakuvio. SIITÄ HUOLIMATTA: Vitamix on järkiostos!

Ps. Vitamix oli mukana myös CrossFit Herttoniemen avajaisissa ja piti urheilijat loistosmuuteissa. 😛

2 Comments »

  1. Kiitos Monkey koodista, sillä irtosi alennusta jopa 30 euroa! Vitamixin hinta oli tosin noussut hieman, että ehkä liittyi jotenkin siihen. Innolla odottelen, että pääsen blendaamaan!

    Comment by Emma — 26.10.2013 @ 16.12

  2. Emma, ooooo, täytyy päivittää uusi tieto! Kiitos tiedosta ja erinomaisia blendaushetkiä Vitan kanssa 🙂

    Comment by Meri — 1.11.2013 @ 10.08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress