MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

25.11.2013

Huomenna hän tulee

Filed under: Lätinää — Meri @ 20.10

Vuosi sitten marraskuussa vietin kaksi päivää kuvausryhmän kanssa omaa elämääni jollakin pinnallisella, ja silti vähän syvälliselläkin tavalla kameroiden edessä tonkien. Tulos nähdään huomenna ja ohjelman sisältö on minulle lähes yhtä suuri kysymysmerkki kuin teille, sillä en ole nähnyt syntynyttä materiaalia.

Ohjelman tekeminen oli pääosin todella hauskaa, suurin nautinto ja hauskuus oli kokata kameralle – oma kokkausohjelma (jossa luonnollisesti pursuiltaisiin yli äyräiden tekemään ruoan ohella kaikkea muuta mahdollista) olisi niiiiiin siisti 😀 Tai ehkä pitäisi vain sanoa: oma ohjelma. Myös Blogistaniassa luonani vierailevien rakkaiden kanssa päliseminen oli yhtä kivaa kuin yleensä. Hiljan edesmennyt Strutsikoira ei filmillä näy, sillä armas karvavanhus olisi stressaantunut turhan paljon kuvausryhmästä, mutta nähtäväksi jää, pääsikö Nelson mukaan silti maininnan tasolla… <3

Vaikea sanoa, onko ohjelma missään mielessä viihdyttävä vaiko vain dead boring. Mutta mikäli haluat yrittää, katso pieni siipale elämääni sellaisena kuin sen vuosi sitten koin: Blogistania – Monkeyfood ja Meri Pekkanen

7 Comments »

 1. Mahtavaa! Onpa hauska nähdä ja kuulla! Mä olen vuosia lukenut sun juttuja.

  Comment by Neelalee — 26.11.2013 @ 9.20

 2. Hoo, Blogistania taitaa Areenassa näkyä ulkomaillakin! On aina jännää silloin harvoin kun internet-tutut saavat kasvot ja äänen. :) Mulla ei oikein ollut sanoja ottaa osaa koirasuruun, mielessäni vain mietin, mutta lähetänpä kiitoksia: minuuttisämpylä (hirssillä tai amarantilla tulee hyvä, tattarilla ei) on pelastanut kohta kolmisen viikkoa ilman liettä eläneen (älä edes kysy…) jo monen monta kertaa, ja rauta-B-vitamiiniliemi (Floradix) on ihmeesti saatellut läpi marraskuun ilman suurta väsymystä ja synkkyyttä. Toivottavasti elämä sielläkin hymyilee hämärän lomassa!

  Comment by T — 26.11.2013 @ 11.33

 3. Neelalee, mäkin näin viimein itseni! ;D

  T, jee hyvät vinkit! Ilahduttavaa, että väsymys ja synkkyys ovat toissijaisia <3 Kyllä hymyilee, leveästi, kaikenlaisista koetuksista huolimatta. :) Hämärä on syksyllä kiva!

  Comment by Meri — 27.11.2013 @ 6.15

 4. Hei

  Katselin eilen Sinun ohjelmasi ja kyllä vaan oli miellyttävä ohjelma kaikin puolin. Siitä tuli todella hyvä mieli. Kivaa, että jaat kaikkea tietouttasi meillekin, se on hienoa!

  Comment by pia — 27.11.2013 @ 10.28

 5. Hyvä, kun vinkkasit tästä, niin muistin eilen katsoa. Hyvä jakso oli.:)

  Comment by Katja — 27.11.2013 @ 13.14

 6. Kiva ohjelma oli. Mahtava ystävä ja mahtava äiti ! Täytyypä lukea näitä juttuja enemmänkin. Ihan”sivuseikkana” totean, että ihana koti mahtavalla paikalla. Meilläkin esitiskaaja jouduttiin lopettamaan heinäkuun lopulla. Ruskea labbis Kessu oli mahtava persoona. Nyt tästä tutkailemaan kirjoituksiasi ja reseptejäsi. Iloa ja valoa elämääsi. Energisyyttä tuskin tarvitsee toivotella, sen puutteesta et tunnu kärsivän – hienoa. :)

  Comment by Eeva Junnikkala — 27.11.2013 @ 15.21

 7. Pia, kiitos! Ja aivan erityisen mukavaa, jos ohjelmasta jäi hyvä mieli :)

  Katja, kiva kun kelpas! Itsekin katselin kiinnostuksella, että mitä siihen on poimittu… ;D

  Eeva, kiitos, niin on, mahtava ystävä ja mahtava äiti. <3 Koti on kiva. Esitiskaajaa on ikävä <3 Kessulle lämpimiä ajatuksia! Samoin iloa ja valoa :)

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 28.11.2013 @ 7.17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress