MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

13.12.2013

Kuumaa hohtaa aurinko

Filed under: Terveys — Meri @ 19.50

…vaikka joulukuun päivät ovat lyhyitä, ei niistä valoa puutu: sitä paistavat sarastusvalo, kirkasvalo, Lifx, tänään perjantaina 13. päivä myös se oikea planeetta nimeltään Aurinko, työssä koettu inspiraatio ja innostus, saliporukan yhteishenki ja huumori, kerta kaikkinen ilo ja onni olla elossa.

Ja jottei nyt lipsahda aivan runolliseksi niin päälle vielä vähän teetä ja sympatiaa! Nimittäin keltaista, kuumaa ja karrrrmivan terveellistä kurkumateetä, joka on oiva tapa annostella elimistöönsä tuota herkästi värjäävää maustetta, joka poikkeuksellisista terveysominaisuuksista huolimatta on maultaan vahvana altis kyllästymiselle. Kun nyt tähän vuodenaikaan on tapana muutenkin läträtä lämpimien juomien kera niin kokeilkaa ihmeessä siellä terästetyn glogin, Irish Coffeen, Jäger-teen, rommitotin ja kovan teen lomassa tätä kaikkien karhujen suosikkimakeaa juomaa!

Kurkumaa ja hinajaa maailman parhaan hillon tyhjässä - sniff! - purkissa!

Kurkumaa ja hinajaa maailman parhaan hillon tyhjässä – sniff! – purkissa!

EDIT: hirveää jurnutusta tuli apinatalouden luodinkestävältä Lihansyöjältä kun en ollut maininnut, että juuri HÄN pyysi minua valmistamaan tätä ihmeteetä! Kunnia siis sille jolle kunnia kuuluu, olkaa hyvät, aina niin hauskan, älykkään ja ylivoimaisen LIHANSYÖJÄN KURKUMATEE!

Nallekarhun talviaurinko (kurkumatee)

 • 0,8 dl hunajaa
 • 2,5 tl kurkumajauhetta
 • sitruunaa, mustapippuria

Sekoita kurkuma hunajaan niin, että muodostuu tasainen tahna. Annostele tahnaa kuppiin teelusikallinen ja kaada päälle lämmintä, mutta ei kiehuvaa vettä (jotteivät kurkuman ainutlaatuiset ainesosat tuhoudu) ja sekoita. Rouhi sekaan mustapippuria ja mausta sitruunalla.

Kat hattumpaa, ei hattumpaa, titä jellonakt minäkin entin luulin! (Kirjallisuusviitteen tunnistamisesta MOJOVAT LISÄPISTEET!) Kurkumateen ohje täältä. Toki kurkumapastaa saa muuhunkin kuin teehen törkätä.

6 Comments »

 1. Pitänee kokeilla, vaikuttavan väristä! Tein Cake courgetten TV tähteytesi innoittamana:)
  Olisiko tuo sitaatti Oiva Paloheimon Auttamaton Pekka?
  Hyvää Joulun aikaa!

  Comment by Merja K — 15.12.2013 @ 11.01

 2. Merja, mitäs pidit kaakusta?! KYLLÄ! Auttamaton Pekka! Huraa, lukijoissani on sivistyneitä ihmisiä 😀 Oikein ihanaa joulun aikaa sinullekin. 🙂

  Comment by Meri — 21.12.2013 @ 8.15

 3. ESPN also reported that Lynch is the abtiily to lift relatively heavy objects such as the heating system. And yes there are goals and values to make your blog site with generate your RSS Feed. The hours of the characteristics and experiences to look for when new employees is to increase the percentage of obtaining relevant, qualified and genuine applications. After you burn your feed FeedBurner offers a job seeker regarding specific queries only that are commonly used by companies to determine if they are consistent achievers and good performers.

  Comment by Ian — 28.12.2015 @ 8.52

 4. [url=http://www.newkakaku.com/gxq2.htm]かつて多くのハリウッド映画で450露出の漢ミルトンを「スター」に提供した二の腕時計を越えて、主人公のクーパー(Matthew McConaughey飾)着用は漢ミルトンカーキパイロット双暦腕時計、腕時計の採用丈夫個性のパイロットの設計、ジェーン潔腕利きの外観、42mmサイズの文字盤を添えて目立つ飛行スタイル指針を搭載し、自動的に機械ムーブメント、この項の腕時計の開拓精神を見事に符合する主人公のパイオニア精神。[/url]

  Comment by Anonymous — 8.3.2016 @ 9.57

 5. ブランドコピーブランド専門店

  ルイヴィトン、シャネル、グッチ、エルメス、クロエ、ルチェ&ガッバ―ナ、バレンシアガ、ボッテガ ヴェネタ、ミュウミュウ、クリスチャンディオールその他の偽物バッグコピー、偽物財布コピー、偽物時計コピー、偽物ベルトコピー、偽物指輪コピー、偽物キーケース、商品は全く写真の通りです。

  高級腕時計(S級品),ブランドコピー時計(N級品),財布(N級品)バッグ(N級品),靴(N品),指輪(N級品),万年筆(N級品),ベルト(N級品),マフラー (N級品)

  人気の売れ筋商品を多数取り揃えております。全て激安特価でご提供.お願いします.

  ★歓迎光臨★送料無料(日本全国)

  ホームページ上でのご注文は24時間受け付けております

  Comment by ブライトリング最高品質時計 — 3.8.2017 @ 9.18

 6. Great job on the pictures. This is a beautiful dish, hope it’s as good as it looks.

  Comment by sapindus — 18.11.2019 @ 13.14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress