MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

13.3.2006

Jos pitäis elää yhdellä ruokalajilla koko loppuelämä…

Filed under: Lätinää — Meri @ 21.10

…niin mulla se olis ainakin tällä hetkellä Myllärin Paratiisi-mysli, joka on TAIVAALLISTA, kuten nimensä lupaa :-p Paratiisi menee kurkusta alas ihan pelkiltään, bulgarianjogurtin kans tai sämpylöissä, joiden Paratiisi Special Versionin laitan huomenna reseptiks. Ja siis miksi se on niiiiin hyvää? 45% hedelmää ja pähkinää -D AIjaijaijai ananas BaNaNas oiJOIjoiJOi CoConuts!

Mitä SINÄ söisit?

5 Comments »

 1. Vaikka ne mysliä sisältävät sämpylät onkin HYVIÄ, niin ehkä mä silti joutusin valitseen ankeasti possun. Se on hyvää, siihen ei kyllästy ja siitä saa prodee ;) Ja nyt nimenomaan painotus sillä, että tätä pitäisi jaksaa syödä KAUAN.

  Comment by apinapoika — 14.3.2006 @ 6.53

 2. Mysli on herkkua! Valitettavasti multa kiellettyä :-( Musta se Lidlin herkkumysli on ehkä parasta, parapähkinät kokonaisina siellä vaan möllöttää. Mä voisin ehkä elää kaurapuurolla. Se on ihanaa! tai ruisleivällä avokadon kera! ÄÄÄH; miks kaiken hyvän pitää olla viljaa??

  t.Lyyti

  Comment by Anonymous — 14.3.2006 @ 13.00

 3. Mutta siis nyt ei pitäny ajatella ollenkaan ravintoaineita vaan ihan puhtaasti siltä kantilta, mitä TYKKÄIS ja JAKSAIS syödä kauan… :-D

  Täytyy muuten käydä ostaa Lidlin mysliä kokeeks :-p

  Comment by Administrator — 14.3.2006 @ 14.53

 4. No varmaan siinäkin tapauksessa söisin lihaa :D

  Comment by apinapoika — 14.3.2006 @ 18.09

 5. Your posts always provide me with a new perspective and encourage me to look at things differently Thank you for broadening my horizons

  Comment by ikaria lean belly juice — 26.3.2024 @ 6.38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress