MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

8.7.2007

Juukelin hyvä banaanikakku

Filed under: Herkut,Leivonta — Meri @ 22.08

nellinherkut

Edit 23.7.2007: jos olet banaanikakun ystävä, vilkaise myös hyperherkullinen Banaanileipä.

Vieläkin kehrään kun oli niin muhevan maukasta ja mehevää, tämä kakku on aivan erityisen ihanaa! Ja silloin on tosi kyseessä kun muulikin yltyy hyrisemään. Resepti on Nooran, jonka kanssa tutustuimme tänä keväänä töissä. Oikea aarre tämä ohje, niin kuin Noorakin.

banaanikakku

Banaanikakku

 • 4 dl jauhoja
 • 1,75 dl sokeria
 • 1 tl leivinjauhetta
 • 1 tl soodaa
 • 1 tl suolaa
 • 1,5 dl sulatettua voita (eli n. 150 g)
 • 2 dl piimää TAI 200 g kermaviiliä TAI 200 g maustamatonta jogurttia
 • 2 munaa
 • 3-4 kypsää Reilun kaupan banaania

Sekoita kuivat aineet keskenään. Muusaa toisessa kulhossa banaanit ja lisää niihin sulatettu rasva, piimä (kermaviili/jogurtti) ja munat. Lisää kuivat aineet banaanisoosiin ja nostele vain hivenen verran sekaisin. Kaada seos voideltuun ja kookoshiutaleilla “jauhotettuun” kakkuvuokaan ja paista 200 asteessa n. 25-30 minuuttia uunisi tehojen mukaisesti. Anna jäähtyä ja kumoa.

kakkua

Kuorrute

 • 50 g voita
 • 4 rkl kahvia
 • 3 dl tomusokeria
 • 3 rkl kaakaojauhetta (van Houten)
 • 2 tl vaniljasokeria

Sekoita muut aineet ja lisää sulatettu voi lopuksi, jotta kuorrute saa kipeän kiillon. Kaada jäähtyneen kaakun päälle ja kallistele kakkua, jotta kuorrute valuu sille tasaisesti. Syö sellaisenaan tai vaikka jäden kaa, namnam nannaa. Käytin nyt 150g totalia ja 50g Bulgarian jogurttia, ensi kerralla aion shopata piimän. Sen happamuus sopii tähän niin hyvin. Vaan on kyllä herkullista ja helppoa.

palakakkua

Ai miten herkullista? No niin herkullista, että kylässä ollutta kaksivuotiastakin ujostellut Nelli hiipi turvapaikastaan suorittamaan lautasen puhdistusta, kuten yläkuvassa olkoon todistettu.

58 Comments »

 1. Vaikuttaa tosi namille, pitää laittaa resepti talteen =)

  Comment by Mihako — 9.7.2007 @ 10.42

 2. Kyllä kannattaa, jos vaan apinankarkille yhtään lämpeää! On se niin eetvartti ohje.

  Comment by ylimuuli — 9.7.2007 @ 17.17

 3. Mulla on kans tollaset vihreet nilkkasukat =) Herkulliselta kuulostava kakkuohje kyllä on.. mun on varmaan pian uskaltauduttava tekemään myös makeita leivonnaisia.

  Comment by Pekkateemu — 10.7.2007 @ 6.27

 4. Sukkajalka osti nuo juuri loppuviikosta, että ainakin on puhtaat 😉 Uskaltaudu ihmeessä makeiden leivonnaisten leivontaan, siitä ei ole paluuta!

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 10.7.2007 @ 7.26

 5. Vilken ideeeee “jauhottaa” kakkuvuoka kookoshiutaleilla 🙂

  Comment by Välispiikki — 10.7.2007 @ 12.33

 6. Kyllähän tässä nyt ihan liikuttuu kun oma luottoresepti on päässyt ihan näin julkisuuteen asti :).
  Mukavaa vaan, että pääsee tämä herkku resepti muidenkin maisteltavaksi!

  Comment by Noora — 10.7.2007 @ 15.36

 7. Välispiikki, oi, se olikin AINOA oma panokseni reseptin kehittelyyn! Muutoin ollaan täysin alkuperäisessä kaavassa 😀 Joka on pettämätön. Parhaat reseptit on mahtavaa pistää jakoon! Kiits, Noora. 🙂

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 10.7.2007 @ 21.24

 8. Tervesiä leirimuulille! Naurua ja laulua! Omani alkaa ensi maanantaina, reseptejä pohtien tässä. Tsekkaa purjehduskuvia bloostani.

  Comment by vap — 11.7.2007 @ 11.20

 9. Vapsahaiseni! Nauru ja laulu raikaa, kylläpä taas viihdyn 🙂 Juuri palattiin Henkan kanssa vapaavuoron seikkailulta Lojosta, jossa oli todella ihana kreikkalainen ravintola 😛 Sie mietit niitä Suomi, Japani, Intia ja Amerikka? Saako udella, minkälaiset viritykset alkaa olla kasassa? Jos vaikka ideois 😀 Oon vähän kokkausvajareissa täällä, mutta meidän emäntä on aivan ihana ja ruoat myös, nautiskelen. Viikonloppuna taas pääsen itsekin ja ensi viikko erää, eli siellä pakerretaan kaik sapuskat itse. Hyviä ideoita sinne? Mietitään just menuta.

  Comment by ylimuuli — 11.7.2007 @ 19.37

 10. Onpas mielenkiintonen resepti…suolaa, jugurttia, banaania..jännät ainekset tollaseen kakkuun..sen verran mielenkiintonen, että tätä pitää testata joskus..

  Comment by Lallatilaa — 12.7.2007 @ 17.25

 11. Suosittelen lämpimästi. 🙂 Ja kyllähän makeisiin leivonnaisiin aika usein tulee hiukkanen suolaa, ihan niinkuin suolaisiin ruokiin ainakin hiukkanen makeaa… Se se saa maut tasapainoon 🙂

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 12.7.2007 @ 18.54

 12. Heippa! Varsin kiinnostava ohje, jota piti tietenkin heti päästä kokeilemaan. Kokeilun lopputulos pitäisi viedä kaverin synttäreille, joten tottahan toki kävi se klassinen, eli kakku lässähti..! 🙁 Uunissa oli kauniisti kohollaan, mutta jäähtyessään keskikohta painui vähän kuopalle. Ja nyt ei olisi tietenkään hirveästi aikaa uusiin leipomuksiin. Kysymys kuuluukin, että onko kakulla taipumusta vähän painua? Entä kuinka kosteaksi se oikeastaan jää sisältä? Eli riskeeratako ja viedä kakku, vai leipoako pikaisesti uusi, kas siinä pulma…

  Comment by Sasha — 14.7.2007 @ 9.42

 13. Terve Sasha, lienet jo tehnyt ratkaisusi, mutta itselläni ei ole tämän kanssa lässähtämisongelmaa ollut, hittolainen että kävi niin :-/ Itse olen antanut kakun jäähtyä vuoassaan ihan rauhassa, sitten kuorruttanut ja pitänyt jääkaapissa. Toivottavasti maku oli kohdillaan?! Kyllä kakku on melko kostea, mutta kuitenkin kypsä, sama tikulla kokeilu pätee kuin muihinkin. Uuneissahan on toki eroja. Lässähtäneen kakun voi tietysti aina yrittää pelastaa tekemällä siitä leivoksia tai kuorruttamalla jotenkin ovelasti, luulen. Kerro miten kävi!

  Comment by ylimuuli — 14.7.2007 @ 18.08

 14. Ehdin tekemään ratkaisuni ennen vastausta, mutta kiitos joka tapauksessa sympatiasta. 🙂 Lähestyin sitten asiaa periaatteella “no risk, no fun”, eli vein kakun juhliin parasta toivoen. En ehtinyt lopputulosta paljoakaan itse analysoimaan, mutta sanoisin, ettei keskusta ollut ihan täysin paistunut… Mutta kakku katosi kuitenkin viimeistä murua myöten, joten loppu hyvin kaikki hyvin. Täytyy tosin tunnustaa, että leivoin pikaisesti selustan turvaajaksi “perus”suklaakakun, joka kuuluu 4H-sarjaan: hitsin helppoa, huisin hyvää.

  Comment by Sasha — 15.7.2007 @ 11.48

 15. No hyvä ettei ainakaan jäänyt kaappiin kuivumaan! Oma uunini on niin tehokas ollessaan todella uusi, että ehkä näkemykseni paistoajoista on hieman subjektiivinen. Onneksi kakku kuitenkin maistui. Mistäs 4H-suklaakakun reseptin löytyisi? 😛 Muutan muuten tämän reseptin paistoaikaa hieman kokemuksesi perusteella, jottei muille käy köpelösti. Kiitos siis palautteesta. Sen perusteella ruokamaailma paranee! 🙂

  Comment by ylimuuli — 15.7.2007 @ 12.10

 16. Täältähän se löytyy: 🙂
  Helppo, mutta niin herkullinen suklaakakku (yksi iso kakku)

  2½ dl vehnäjauhoja
  2½ dl sokeria
  2 tl leivinjauhetta
  2 tl vaniljasokeria
  ½ dl tummaa kaakaojauhetta (Van Houten tms.)
  150 g sulaa margariinia
  2 kananmunaa
  1½ dl kuumaa vettä

  Kuorrutus:
  2 dl maitokaakaojauhetta (esim. O’Boy tms.)
  30 g voita
  1 rkl vettä

  Taikina sekoitetaan, ei vatkata missään vaiheessa. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa, lisää sulatettu ja jäähdytetty margariini. Riko kananmunat pieneen kulhoon ja sekoita rakenne rikki kevyesti. Kaada taikinan joukkoon, lisää vielä kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista +175 asteessa n. 35-40 minuuttia.
  Kuorrutus kaadetaan lämpimän kakun päälle. Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä veitsellä kakun päälle. Kuorrutteena voi käyttää myös esim. sulatettua suklaata.

  Ohjeen olen aikoinaan löytänyt internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta valitettavasti en lähdettä enää muista… Toivottavasti alkuperäinen omistaja ei kuitenkaan pahastu, kun laitan tämän loistavan resptin kiertoon. Olen usein itse käyttänyt kuuman veden tilalla kuumaa kahvia, joka ei varsinaisesti maistu kakussa, mutta antaa ikään kuin jotain täyteläisyyttä suklaiselle maulle. Siis varsin mehevää ja hyvää! 🙂

  Comment by Sasha — 16.7.2007 @ 8.20

 17. Sasha, kiitos ohjeesta! Kuulostaa ihanan takuuvarmalta ohjeelta, testaukseen menee heti kun saan syytä. 🙂 Tuohon vois varmaan sulatella vaikka minttusuklaatakin kuorrutukseksi… 😛 Vihdoin löysin hyvän tumman mintun, nimittäin se Luomusuklaasarja, tumma siis ja minttuinen. Slurps!

  Comment by ylimuuli — 16.7.2007 @ 8.36

 18. Taas eilen tein banaanikakkua kun piti saada banaanit pois alta, samoin kuin rahkan jämät, jotka toimivat kakussa ihan yhtä hyvin kuin kermaviili, jogurtti tai piimäkin. Piruksen mehevää ja ihanaa, ei lainkaan lässähtänyttä. Kakku pääsi hyvään kotiin ellei parhaaseen, nimittäin vanhemmilleni. 🙂

  Comment by ylimuuli — 24.7.2007 @ 8.53

 19. Voisikohan tätä kuvitella tekevänsä mokkapalat-tyyliin uunipellillä? Tuollaisenaan taikina on varmaan aavistuksen nafti peltiä varten, mutta mahtaisikohan puolitoistakertaisesta ohjeesta olla jo pellin täyttäjäksi…

  Comment by Ann — 24.8.2007 @ 21.44

 20. Ann, luulen että ainakin se puolitoistakertainen taikina tarvittaisiin ja lisäksi epäilen, että matalampi muoto ehkä tuottaa hivenen kuivemman lopputuloksen, mehevyys saattaa pikkuisen kärsiä. Mutta voisi tulla hyväkin, kannattaa käyttää sitten ainakin piimää joka on juoksevin noista hapanlisäkkeistä. Kerro jos teet jotta tiietään tulevaa varten kuin toimii 🙂 Ei siitä pahaa voi millään konstilla tulla!

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 25.8.2007 @ 0.52

 21. Kiitoksia vinkeistä. Saa tosiaan nähdä uskallanko kokeilla tuota peltiversiota, kun se joutuisi välittömästi tositoimiin, eli viemisiksi työpaikalle 😀 Näin tilapäisesti kakkuvuoattomana ressukkana on vaan pieni pakko soveltaa, mikäli mielin banaanikakuttaa työkaverini. Tulen kyllä raportoimaan lopputuloksesta, mikäli päädyn uhkarohkeasti riskinottoon!

  Comment by Ann — 25.8.2007 @ 7.24

 22. Moikka vielä,

  ja lykkyä pyttyyn! Tuli mieleen että muffinsseinahan tämä ehkä toimisi, sellaisina suurempikokoisina. En tosin tiedä fasiliteettejasi, mutta vuokia saisi kaupasta. 🙂 Ja vaikka pellillekin vetäisisi, ei se VOI mennä pieleen ;-D Muffinssien kanssa saisi muuten olla tosi tarkkana paistoajasta ettei ylikypsy.

  Comment by ylimuuli — 25.8.2007 @ 9.33

 23. kokeilin bannaanikakkuohjetta mutta paistaisin 175´ 50-60minuuttia
  jäi nimittäin keskeltä meikäläisen kakku raa´aksi, ehkä mun taikina oli myös hitusen liian löysä.

  Comment by bannaaniherkku — 26.6.2008 @ 16.15

 24. Bannaaniherkku, voihan ketsu! Maistuiko sitten miltään? Ja niin ne uunit taitavat vaihdella, omassa uunissani tuo 25 minuuttia oli prikulleen oikea paistoaika, lopputulos mehevä, muttei raaka. Ja kokeillut kyllä olen, varmaankin siinä uunissa on syntynyt jo yli viisi banaanikakkua 😀 Myös yhdestä muusta uunista on sama kokemus, mutta niissäpä lienee eroja. Ja nimenomaan se taikinan sopiva löysyys etenkin piimää käytettäessä on minusta se kluu. Vaan ehkä käsityksemme sopivasta kakun kypsyydestä erkanevat myös.

  Toivottavasti ei jäänyt kuitenkaan kokonaan syömättä! Mun suuhun jo se pelkkä taikina on autuus. <3

  Comment by ylimuuli — 26.6.2008 @ 16.49

 25. Mä oon kans sitä mieltä, että noin tunti 175 asteessa on se oikea paistoaika tälle kakulle, puoli tuntia 200 asteessa tummensi pinnan mutta jätti keskeltä raa’aksi. Muuten kiva resepti 🙂

  Comment by monkey say... — 27.7.2008 @ 13.06

 26. Monkey, no tää taitaa sitten olla uunikohtaista, sillä omassa uunissani 25min. 200 astetta tuotti täydellisen lopputuloksen varmaan kuudesti, samoin leirikeskuksen suurkeittiön uuni. Nyt en ole kyllä kaasu-uunillani kokeillut, se saattaisikin mennä harakoille 😀 Pintamustumisen vaaraa ei tosin ole, pikemminkin pohja pikeentyy… 😛

  Comment by ylimuuli — 29.7.2008 @ 5.38

 27. Jaa niin, ehkä myös ihmisten raakuuskäsityksissä on eroja; mulle tämän kakun kuuluu olla sisältä vielä hyvin kostea, ei missään nimessä läpipaistunut. Mutta joillekin se voi ehkä merkitä raakaa. Onneksi ei ilmeisesti niille vieraille, joille olen tätä tarjonnut 😉

  Comment by ylimuuli — 29.7.2008 @ 5.39

 28. […] kovaa kiistaa siitä, kummalla on parempi banaanisuklaakakun ohje. Olen omaani niin suuresti mieltynyt, että meni hyvä tovi, ennen kuin muistin, että kyseessä ei […]

  Pingback by MonkeyFood » Chef Patoun magnifisiöösi torttu — 7.9.2008 @ 18.50

 29. Kyllä se meijän minipossulle maustui.

  Comment by Baker — 5.10.2008 @ 17.59

 30. Baker, kiva että jollekin. Minipossuilla taitaa ollakin aika hienostunut maku.

  Comment by ylimuuli — 5.10.2008 @ 18.07

 31. Jeah hyväääähhhh

  Comment by hkrgjhafe — 1.6.2009 @ 17.38

 32. Hyvää on. Vähän tuunasin, vaihdoin yhden desin vehniksistä ruissihtijauhoihin ja lisäsin taikinaan ripauksen kanelia. Sokeriakin taisin laittaa ihan vähän vähemmän. Hyvää-ää-ä.

  Comment by Marikki — 19.7.2009 @ 12.01

 33. Marikki, ja mä en ole tänä vuonna tehnyt tätä kertaakaan! Järkyttävää. Joo, hyvin voi vaihdella ja tuunailla, tätä ei ihan heti saa pilalle jos säilyttää piimän ja banaanit. Ehkä pitää keksiä nyt joku sopiva tilaisuus tän tekemiselle ettei ihan jää rassu mahtavuus unholaan <3

  Comment by ylimuuli — 29.7.2009 @ 5.20

 34. kiitokset reseptistä, kokeilin ja hyvää tuli. ei silti ihan suosikkibanskukakkuni, mietinkin mitä tulisi jos tekisi tämän hybridinä toisen reseptin kanssa.. siihen toiseen kun tuli kovin mausteinen kakku, ja se saattaisi toimia (kanelia ym).

  Comment by amarok — 16.11.2009 @ 12.51

 35. Saa tulla jakamaan Amarok jos onnistut jalostamaan ohjeista superin!

  Comment by ylimuuli — 22.11.2009 @ 19.28

 36. Sain naapurilta ison lajan banaaneita ja teen niista ison lajan kakkuja pakkaseen. Ohje vaikuttaa hyvalta.
  Liisa Australiasta

  Comment by Liisa — 16.12.2009 @ 5.43

 37. Hyvin onnistui kakku ensikertalaiselta! Käytin maustamatonta jogurttia ja paistoaika oli minun uunissani n. 40 minuuttia, jäi sopivan kosteaksi, mutta tajusin myöhemmin että olisi varmaan riittänyt 30 minuuttiakin ja kakku olisi saanut jäädä vielä kosteammaksi 🙂 Tein kuorrutteen maustamattomasta sulatejuustosta, tomusokerista ja tilkasta sitruunamehua sillä kahvi oli päässyt loppumaan. Ilman kuorrutusta oli ihanan rapea, kuorrutekkin sopi hyvin tarkoitukseen! Kiitos reseptistä, tulee varmasti käyttöön jatkossakin kun banaaneja taas jää lojumaan!

  Comment by reetta — 21.1.2010 @ 15.18

 38. Oli törkeän hyvää ainakin kuivakakkuvuoassa tehtynä ! Kiitos ohjeesta.

  Comment by Pikkukokki — 7.2.2010 @ 10.52

 39. Pittää kyllä reistata ku saan piimät kotiin!Öljyä käytän rasvana joka paikkaan,saas nähä.Kiitti vaan reseteist!

  Comment by iisa — 9.7.2011 @ 9.43

 40. Oon palannut tänne reseptisivuille aina vaan uudestaan – tää kakku on niiiin paras! Älä vaan koskaan poista tätä ohjetta 🙂 Riksu

  Comment by r — 6.12.2011 @ 10.14

 41. Juukelin hyvä banaanikakku se vaan niittää mainetta ja kunniaa! Täytyy varmaan jotenkin paleoida se jossain vaiheessa 🙂

  Comment by Meri — 9.12.2011 @ 6.08

 42. Todella hyvä banaanikakku! Kerran tein jo täysin ohjetta noudattaen ja hyvää tuli. Tänään huomasinkin, että vehnäjauhot eivät riitäkkään. Lopun vajaa 2 dl miksailin speltti sämpyläjauhoa ja kaurahiutaleita – ja lisäsin piimää hieman enemmän (kun aloin miettimään, että kaurahiutaleet ehkä tarvitsevat nestettä enemmän…). Lopuksi vielä heräsi voimakkaamman kookoksen himo ja lisäsin myös taikinaan hieman kookoshiutaleita. Voi että tuli hyvä kakku! 😀 Kumpaakaan kakkua en kerennyt kuorruttamaan, kun häviää muutenkin pikavauhtia 😉

  Comment by sava — 24.3.2012 @ 17.08

 43. Olen leiponut tätä moneen kertaan ja helppo löytää ton Juukelin takia..ihkuu on..

  Comment by Liisa — 22.8.2012 @ 20.48

 44. Sava, kiva kun kakulla on uusia ystäviä! Se on pettämätön.

  Ja Liisakin, mukavaa 🙂 Mulla itsellä on sellainen ongelma, että aina joskus muistan jonkun ruoan jota joskus olen tehnyt ja josta olen blogannut, enkä muista, miten olen sen nimennyt. Löytäminen käy melko hankalaksi 😀 Juukelia en tosin unohda minäkään 😉

  Comment by Meri — 26.8.2012 @ 13.48

 45. Tätä ohjetta palaan tsekkaamaan uudestaan ja uudestaan. Toimii, ja todella hyvää vaikka en banaanista noin muuten diggaa 😀 Täältä löytyvät ruokaohjeet ja ripaukset aitoa elämää saavat kyllä innostumaan ruuanlaitosta ja parhaat niksit olen aina löytänyt täältä. Kiitos!

  Comment by Emma — 16.5.2013 @ 17.20

 46. I used to be advised this web site through the relative. I am not constructive no matter whether this send is actually created through your ex when who else know these kinds of distinct with regards to my personal problems.. ISO Certification Consultants, ISO Certification Consultants Dubai uae Abu Dhabi, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000, ISO 14001, OHSAS 18001,ISO 17025, HACCP, ISO 22000, ISO 50001, EnMS, ISO Training Services, Management System Certification, ISO Consultant Dubai, ISO Certification Services in Dubai, ISO Consultants in Abu Dhabi, ISO Consultants in UAE, ISO 9001 Certification in Dubai, ISO Certification in Abu Dhabi, ISO Training Dubai, ISO 9001 Consultants in UAE, ISO 50001 Consultants in UAE, ISO 27001 Consultants in UAE, ISO 20000 Consultants in Dubai, ISO 22301 Certification in Dubai, ISO Certification Consultants in UAE, ISO 17025 Consultants UAE You are amazing! Thank you!

  Comment by ISO Certification Consultants, ISO Certification Consultants Dubai uae Abu Dhabi, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000, ISO 14001, OHSAS 18001,ISO 17025, HACCP, ISO 22000, ISO 50001, EnMS, ISO Training Services, Management System Certification, ISO Consultant D — 13.7.2015 @ 3.39

 47. Usually I really don’t read through post about blogs and forums, but I wish to state that this specific write-up incredibly required us to look at in addition to do this! A person’s creating tastes has been shocked myself. Thanks, very good write-up ISO Certification Consultants, ISO Certification Consultants Dubai uae Abu Dhabi, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000, ISO 14001, OHSAS 18001,ISO 17025, HACCP, ISO 22000, ISO 50001, EnMS, ISO Training Services, Management System Certification, ISO Consultant Dubai, ISO Certification Services in Dubai, ISO Consultants in Abu Dhabi, ISO Consultants in UAE, ISO 9001 Certification in Dubai, ISO Certification in Abu Dhabi, ISO Training Dubai, ISO 9001 Consultants in UAE, ISO 50001 Consultants in UAE, ISO 27001 Consultants in UAE, ISO 20000 Consultants in Dubai, ISO 22301 Certification in Dubai, ISO Certification Consultants in UAE, ISO 17025 Consultants UAE.

  Comment by ISO Certification Consultants, ISO Certification Consultants Dubai uae Abu Dhabi, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000, ISO 14001, OHSAS 18001,ISO 17025, HACCP, ISO 22000, ISO 50001, EnMS, ISO Training Services, Management System Certification, ISO Consultant D — 13.7.2015 @ 10.56

 48. Reseptissä olisi hyvä olla maininta SUOLATON voi tai leivontamargariini. Lisäksi jauhojen määrää lisäsin itse hieman, kun taikina oli niin velliä. Kakku ei tosin näytä kohoavan uunissa, alatasossa 200 asteessa. Voi olla että tulee susi kakku. Paistotaso olisi aina hyvä mainita ja onko paisto-ohje tavallista uunia varten tehty.

  Comment by kokeilija — 15.8.2015 @ 12.46

 49. ブランドスーパーコピーバッグ、財布、時計プラダ スーパーコピー,プラダ 財布 コピー,プラダ 新作 財布ブランド財布コピー,ブランド スーパーコピー 財布,プラダ スーパーコピー 財布,シャネル財布コピールイヴィトン 財布 コピー,ルイヴィトン 財布 コピー 代引き,ルイヴィトン財布スーパーコピー,ルイヴィトン 財布 スーパーコピー 代引き,ヴィトン財布代引き,ヴィトン財布 人気,ヴィトン財布 激安,モノグラム 財布,マルチカラー 財布,ルイヴィトン財布新作,ルイヴィトン バッグ 新作,ルイヴィトン スーパーコピー 即日発送ルイヴィトン スーパーコピー 専門店ルイヴィトン スーパーコピー バッグルイヴィトン スーパーコピー 財布ルイヴィトン スーパーコピー 長財布2015年新作 ルイヴィトン スーパーコピールイヴィトン コピー,ルイヴィトン コピー 財布,ルイヴィトン コピー バッグ
  スーパーコピー時計専売店当店は海外安心と信頼のスーパーコピーブライトリング、代引き店です.正規品と同等品質のシャネル コピー代引き,品質が秀逸,値段が激安!ブライトリングコピー,代引きなどの商品や情報が満載!全商品写真は100%実物撮影です! お客様の満足度は業界No.1です!スーパーコピー時計,時計コピー ,ブランド時計コピー販売(n級品)店舗 ブランド腕時計(ロレックス,ブライトリング,タグホイヤー,オメガ,ガガミラノなど)の最新 情報やイベントを紹介する正規販売店と腕時計コピーの専門サイトです。当店はロレックスやパテックフィリップなどの新品スーパーコピー時計の販売と。 http://www.msnbrand.com/brand-copy-IP-20.html

  Comment by Anonymous — 14.11.2015 @ 23.41

 50. の原則は原則の詩と経済学の原則で、第2の「等価。ここでは、まあposited実用方程式の間です。「いい」、「次」と「既成事実」。PAS(良いと深刻な自制、自制、自制)。」準配備本もろくて弱い経済方程式、探求の境界の間の過程と製品、成功と失敗、天才と。ロレックス 時計コピー「なくて、私達のここだけの話しましょう、私達に引き続き気づいた、このタイプの反復件1。 http://www.gginza.com/%E6%99%82%E8%A8%88/%E3%83%AD%E3%83%AC%E3%83%83%E3%82%AF%E3%82%B9/sky-dweller/11fb3142383abdfc.html

  Comment by Anonymous — 9.3.2016 @ 6.05

 51. hướng dẫn sử dụng xe máy điện trẻ em

  Juukelin hyvä banaanikakku

  Trackback by hÆ°á»›ng dẫn sá»­ dụng xe ô tô Ä‘iện trẻ em — 6.12.2017 @ 16.06

 52. […] pidempään ahmineille Juukelin hyvä banaanikakku on varmasti tuttu, samoin kuin ystävilleni, joista osa välillä toivoo että tekisin sitä taas. […]

  Pingback by Once more with a feeling « MonkeyFood — 26.3.2018 @ 20.16

 53. Quality posts is the main to invite the people to visit the
  website, that’s what this web site is providing.

  Comment by tetbury light commercial tow — 25.12.2018 @ 13.23

 54. Thanks , I have recently been looking for information approximately
  this subject for a while and yours is the greatest I’ve found out till now.
  However, what concerning tthe bottom line? Are you sure
  in regards to the supply?

  Comment by Benedict Norland — 3.1.2019 @ 14.44

 55. I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic,
  you can earn extra bucks every month. If you want to read about this method, simply
  search in gooogle: dracko’s tricks

  Comment by BestWarren — 21.2.2019 @ 10.25

 56. 日本最高N級のブランド服、靴コピー品を激安ご提供致し老舗でございます,人気のルイヴィトン服コピー ,グッチ服コピー,プラダ服コピー,バーバリー服コピー,エルメス服コピー,ドルチェ&ブランド激安メンズ 服コピーメンズファッションコピー メンズ洋服, コピ,グッチスーパーコピー、口コミグッチ財布コピー最も信頼グッチバ.
  シュプリーム トレーナー コピー http://www.amecioc.com/

  Comment by シュプリーム トレーナー コピー — 19.10.2019 @ 19.49

 57. … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: monkeyfood.net/2007/07/08/juukelin-hyva-banaanikakku/ […]

  Trackback by Homepage — 9.3.2024 @ 11.16

 58. Mohammed Landevos

  I found a great…

  Trackback by Juukelin hyvä banaanikakku — 26.4.2024 @ 4.55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress