MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

29.3.2008

Makean sushin myöhäinen tuleminen

Filed under: Överi,Eksotiikkaa,Herkut,Sushi — Meri @ 10.06

fruitysushi

[Kookosriisinigiri tuoreella viikunalla, kumkvatilla ja viinirypälekiekolla]

Koska kuvat olivat niin kauniita päästyäni vihdoin katsomaan niitä koneelta, on ihan pakko laittaa pienet myöhäismaistiaiset taannoisista sweet sushi -kekkereistä. Aika askartelua, joka näppäryyden laji ei varsinaisesti lukeudu vahvuuksiini, mutta ihan piruksen mukavaa hyvässä seurassa. Ja erinomaista illanviettopuuhaa; ensin saa shopata kaupasta villisti kaikki eksoottisimmat hedelmät ja hauskimmat karamellit ja sitten voi riehua keittiössä. Kuormasta syömisen aikaansaama sokerihumala pitää tunnelman hilpeänä. Vinkki! Lähde kotiin ennen kuin sokeridarra iskee. Tätä krapulaa voi ennaltaehkäistä muuten samoin kuin sitä alkomahoolistakin aiheutuvaa, syömällä hyvän aterian Oikeaa Ruokaa ennen päihtymistä.

lontoonlakunigiri

[Englanninlakunigiri]

suosikki

[Kirpeään karkkiremmiin kiedottu maki, päällä viinirypälesiivu. Erinomaista tervasiirappiin dipattuna.]

sashimi

[Sashimia]

Tänään pääsen taas sommittelemaan sushia, ihan sitä aitoa. Siitä lisää myöhemmin, lempeää lauantaita!

8 Comments »

 1. Kipeän hienoa fuusiota. Minulle varmaankin liian makeaa tavaraa, mutta wau.

  Comment by ari — 29.3.2008 @ 10.55

 2. Haha, toi vika oli paras! *sashimia*

  Comment by sammakko — 29.3.2008 @ 14.23

 3. Ari, nimeen omaan kipeän, omakin maku on melko vieraantunut makeasta niin tästähän tulee ihan sairaaksi! Mut nää on näitä once in a lifetime -juttuja, voi sanoo eläneensä ;-D Ja oli ne hyviäkin, kun vältti yliannostusta.

  Sammakko, sashimi on mun lempparia kalasushissakin että kyllähän nääkin roippeet maistu. Tänään pisteltiin hyvät määrät lohta ja savulohta ja katkarapua, ai että suuusshi on hyvee. 😛 Tää mässysashimi toimii leffassakin hivenen paremmin kuin kala. Vaik ei leffassa niin eväitä tarviskaan, paitsi eilen mulla oli päärynä ja casheweit ja leffakin hyvä.

  Comment by ylimuuli — 29.3.2008 @ 23.19

 4. Hitsiläinen, mäkin haluun näpertää tollasia 😀 Maistuis mulle paremmin kun sushin suolainen versio, ainakin luulisin niin. Koska täytyy myöntää, että en oo koskaan edes maistanu…

  Comment by Aino — 30.3.2008 @ 19.28

 5. Hetkinen, missäs suklaa? 😉

  Comment by Mihako — 30.3.2008 @ 20.37

 6. Aino, siittä vaan näpertelypuuhiin, irttaripuodin kautta kotiin 🙂 Mutta sushia kannattaa kyllä maistaa, vaikka kurkkurullia ensin jossei raaka kala houkuta. On ne niin erityisiä… Vaikka ymmärrän, ettei kaikkien makuun 😀

  Mihako, hyyyyvä kysymys. Jaa-a 😀 Suklaa taidettiin syödä jo sushintekovälipalana, miten se jäikin näistä pois… Ehkä sun pitää sitte kehitellä sellassii suklaasuussheja? 😉

  Comment by ylimuuli — 30.3.2008 @ 20.52

 7. Meikäläistä vaivaa vähän sama ongelma kuin Ainoakin, en ole maistanut koskaan edes tavallista sushia. Tämä vääryys täytyy kyllä pikimmiten korjata, voisin vaikka tehdä siitä myöhäisen uudenvuodenlupauksen :D.

  Kun olen sitten kunnolla uppoutunut lohinigirien ja sashimien sun muiden puikkopalojen maailmaan, niin voisin vaikka luvata näpertäväni jokin kaunis päivä tällaisiakin. World, beware!

  Comment by Christina — 6.4.2008 @ 17.22

 8. Christina, maista, maista! Sittenhän sen tietää kuuluuko ihastujiin ja vihastujiin 🙂 Ja sanasto on näköjään jo niin hallussa että jo maineen vuoksi lienee syytä tietää mistä puhuu 😉 Kerro si, ykäsikkö vai rakastuitko.

  Comment by ylimuuli — 7.4.2008 @ 16.47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress