MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

22.6.2008

What the Nut?!

Filed under: Lätinää,Nuts! — Meri @ 21.45

Joskus sitä harhautuu tekemään jonkin intternetin monipuolisista testeistä. Tiedättehän, sellaisen hauskan ja oivaltavan joka paljastaa jotain uutta minusta itsestäni. Ja sehän se on mielenkiintoista, minä. Nyt horjahdin välittömästi Kulinaarimurulan perässä pähkinätestiin ja pistin pikaisesti täytellen.

Tulos: you are a Brazil Nut. Erinomaista! Olen siis varmasti rento ja hilpeä ja eksoottinen ja iloisen kupliva, eurooppalaisen helppo juotava ja hauskasti hullu. Mutta ei. Testinlaatijoiden mielestä brasilianpähkylä eli parapähkinä on pelottava. Lisäksi brassipähkinään on vaikea tutustua, ja ko. jyvä katoaa joukkoon, erityisesti jos läsnä on Suuria Persoonallisuuksia. Oikea parapersoonallisuus. I say. Ette kai tekään kaikkea osta?

14 Comments »

  1. Hämmentävä spektaakkeli.

    Pelottava? Vaikea tutustuttava? Hah, ei sitä kovin usein törmää yhtä sympaattisiin ihmisiin. Pelottavuudessakin on tietysti puolensa: Oderint dum metuant sanoi setä Caligulakin.

    Comment by ari — 22.6.2008 @ 22.52

  2. Terveiset maapahkinalta ;D

    Comment by Susa — 23.6.2008 @ 1.10

  3. Ari, sitähän minäkin ;-D Vaikka Caligulaa en ihan suorilta ymmärrä, mutta selvitän.

    Susa, no maapähkinällä oli hyvä kuvaus! Tai hyvä ja hyvä, kysymyshän lienee osuvuudesta. 🙂 Ja itse pidän kaikista pähkinöistä.

    Comment by ylimuuli — 23.6.2008 @ 5.45

  4. Mie olinkin cashew. Kuulema minua ei huomata, vasta kun olen poistunut…

    Comment by satujatar — 23.6.2008 @ 6.45

  5. Caligulan tokaisu tarkoittaa “Vihatkoon kunhan pelkäävät.” Väännös Tiberiuksen “Oderint dum probent.” eli vihatkoon, kunhan myöntävät, että olen oikeamielinen.

    Comment by ari — 23.6.2008 @ 14.57

  6. Mäkin päädyin olemaan brassinut. 🙂 No, ei se väärin ole, parempi se kuin olla rusina.

    Comment by Kukka — 23.6.2008 @ 16.08

  7. Ja täällä on taas yksi maapähkinä!

    Comment by sammakko — 23.6.2008 @ 21.28

  8. Satujatar, sie tiiät että tuo ei oo totta! 🙂

    Ari, Caligulahan sanoi sitten ihan viisaasti.

    Kukka, niin, parapähkinässä on kuitenkin luonnetta, minun mielestäni. Vaikka on rusinassakin! Ehkä pitäs kirjotella omat selitykset 😉

    Sammakko, maapähkinät kuulostavat mukavalta jengiltä ja niinhän ne onkin!

    Comment by ylimuuli — 24.6.2008 @ 5.35

  9. Minäkin maapähkinä, vaikken ihan sellaiseksi itseäni tunnista.. Oletkos muuten tehnyt kalatahnoja koskaan? Äitini kommailee sellaisten perään toiseksi uusimmassa merkinnässäni.. käyhän heittään ajatus, jos sellaisen omaat 😉 Tullaan muuten jo parin päivän päästä takaisin!! Pääseekö vaiks heti ens viikolla uutta kotoasi ihastelemaan?

    Comment by vap — 24.6.2008 @ 10.03

  10. Cashew, vaikka en kyllä ihan näe itseäni noin.

    Comment by jams — 24.6.2008 @ 12.36

  11. Vapu, siehän oot ihan maapähkinä 😀 Hehehehe. Kuhan et joudu lanssilla sairaalaan! Kalatahnoista ei ole kyllä omatekoista kokemusta, että sitähän on ehdottomasti hankittava. Tai no, tonnikalaa ja rahkaa olen tuupannut kyllä sekaisin, mutta sitä ei ehkä lasketa. Juuri juhannuksena mökillä söimme Antin tädin ihanaa savukalatahnaa. Kaipa nuo savukalat ja kylmäsavukalat toimivat niihin parhaiten, kun ovat niin maukkaita. Sitä kermaviiliä tai smetanaa tms. ja ehkä raejuustoa keventämään jos smetanaa käyttää, ja sitten kevätsipulia/punasipulia, tilliä jottain… Täytyy kehitellä ja vinkkailla 🙂 Vaikka luulen, että mammasi on itseäni kovasti kokeneempi kokki.

    Heti pääsee kylään kun vain tulee! Olen ensi viikon tiistaista sitä paitsi melkein kolme viikkoa koiran yksinhuoltaja, että päiviäni saa mielellään tulla ilahduttamaan. <3

    Jams, mikäs cashewn kuvauksessa eniten tökkii? Ehkä pitäisikin haastaa ihmiset kuvailemaan itse itseään raaka-aineen kautta. 🙂

    Comment by ylimuuli — 24.6.2008 @ 16.57

  12. On jo kaksi haastetta. Yhden voisi ehkä lisätä: vakiohaasteen: eli jokaisella halukkaalla ruokablogilla olisi oma haasteensa, johon voisi vastata maailman tappiin asti.

    Comment by ari — 28.6.2008 @ 8.31

  13. Ari, juu elä pelkää, en meinannut singota taas uutta haastetähteä taivaalle. Vakiohaasteet olis hauskoja, niitähän voi kyllä laitella pystyyn kukin miten haluaa. Aloita sie jos on hyvä idea! 🙂

    Comment by ylimuuli — 29.6.2008 @ 12.41

  14. Minullakin olisi koira ilman atshiih-ongelmaani. Tässä kuva kauniista tytöstä sylissäni: http://img.arska.org/pictures/arska_burya.jpg

    Nykyään hän on jo aikuinen ja paitsi suunnattoman kaunis niin myös erinomainen rekikoira.

    Comment by ari — 30.6.2008 @ 0.16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress