MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

8.9.2009

Life on the Nutritious Side

Filed under: Super foods,Terveys — Meri @ 18.59

…kaikille superfood-junkieille tiedoksi, että Ekolosta saa nyt chia-siemeniä. Ja muille tiedoksi, että chia-siemenissä on mm. reilusti omega-3-rasvahappoja. In English, they call it chia too.

Laiskapääapina ei edelleenkään saa aikaan oikeita postauksia. Hitosti olis sanottavaa ja sen lisäksi jopa kuvia ja ohjeita, vaan mistä näitä slackaus-kohtauksia oikein tulee o_O Sillä välin kun minä lonnin, vilkaiskaa vaikka Olli Postin, Urbaanin Orankin (selkee sukulainen) tai Miia Saastamoisen ajatuksia. Hiukan hippiä läppää ainakin Ollilla, mutta mikäs vika hipeissä. Porvarit voip ottaa oppia.

2 Comments »

  1. Mulla menee Söör Olli myös hieman hippi-hipiän yli, mutta sanomassa on asiaa.
    chiaan täytyy tutustua. Mä oon niiiiiiiin pettynyt kun meidän lähi-hippi-luotaistuotekaupassa ei oo kaakao-nibsejä. vieläkään en oo päässy tyyppaamaan. Gojin-marjat menee jo salaatin ja myslin seassa ihan rutiinilla, goojiii marja-jäde oli aika maukasta kun jäätelömyllyllä itte pyöräytin!

    Aurinkoisia päiviä sinne ja hyvää laiskapääapinamenoa. Mä tietäsen ettetsä kuiteskaan oo mikään laiska. Pissit linssiin vaan!

    Comment by Piuku — 8.9.2009 @ 21.21

  2. Piuku, joo ja täytyy nostaa lippaa ms-taudin kanssa sopuisasta elosta, luulen, että jos itse olis teininä sairastunut etenevään tautiin, kolmikymppinen hippi olis niitä parempia mahdollisia lopputuloksia. Ja kolmikymppinen vain siksi että sitä olen itse 😉

    Hitto, tossa viereisessä Ekolossa on nibsejä ja Lihansyöjä aka Antti(ni) myy niitä Keho.netissä. Kyllä sää vielä niitä saat vaikka sitte henkkoht toimittaisin. Gojijäätelö 😛 Ja ooon määää aiiiiiika laishka! …mut kiitti 😉 Eiku. Kiltti?

    Comment by ylimuuli — 9.9.2009 @ 17.06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress