MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

25.1.2010

Superfoods Discount (Superfoodeista Monkeyfood-ale)!

Filed under: Super foods — Meri @ 17.28

…eli Monkeyfood.netin ruokakunnalle aka lukijoille ja kommentaattoreille -25% alennus Keho.netin normaalihintaisista superfoodeista alkaen NYT ja päättyen perjantaina 29.1.2010 klo 23:00. Jos siis haluat kokea uusia makuelämyksiä, sekoittaa pään raakakaakaolla tai täydentää hippejä varastojasi, tilaa gojia, macaa, incamarjoja, mulberryjä, kookosöljyä… Tai sitten tee vain (selain-)ikkunaostoksia. Ei ostopaineita, vain mahdollisuuksia.

goji2

Shoppaamaan –> Keho.netin kauppa

HUOM! Tilaukset osoitteeseen akonan [at] keho piste net, mukaan maininta “monkeyfood“. Postikulut normaalisti.

And for you English readers: there’s a 25% discount of all the normal price superfoods in Keho.net Kauppa until Friday the 29th of January. Orders delivered ONLY in Finland. Place an order via email at akonan[at]keho.net. No discount from the delivery cost.

5 Comments »

 1. Ooh! Ihan mahtava juttu! Onneks en vielä tilaillut eilen mitään ennen tän lukemista!

  Comment by Nenna — 26.1.2010 @ 9.21

 2. Nenna, 🙂

  Comment by ylimuuli — 26.1.2010 @ 21.06

 3. uu-lalaa! kiitos 🙂

  Comment by miina — 27.1.2010 @ 15.10

 4. Hei!

  Oletpa ollut aktiivinen bloggaaja tässä kuussa. En olekaan muistanut blogiasi sitten Helsingin päivieni, mutta nyt muistin ja mainostan omaa matkablogianikin. Marokkolaisia ruokaelämyksiä ei ole vielä kummemmin ollut. Enemmänkin pettymyksiä ja laajoja keskusteluja ihmettellen miten kouluruoka on kansainvälisesti niin samanlaista. Vaikka itse kyllä lukion viimeisinä vuosina arvostinkin kouluruokaa. Mutta ehkäpä viikonlopun tulevalla reissulla pääsisi maistamaan jo jotain oikeasti marokkolaista ja pääsisi myös ruokapostaamaan.

  Terveisiä TT:lle

  Comment by Aino — 28.1.2010 @ 17.53

 5. Aino hei! Hauskaa kun kävit, tulen ehdottomasti sun matkalle mukaan <3 Itsekin tosin pian (lyhyessä) reissussa, matkakuume nousee! Sääli jos pettymyksiä, mutta ainakin siitä on varaa parantaa... Ja kouluruoassa on puolensa ja puolensa. Parempi se on, että sitä on kuin ei ole, ainakin 🙂 Vien terveisiä! ...just tulin sieltä. 🙂

  Comment by ylimuuli — 28.1.2010 @ 21.22

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress