MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

19.2.2012

Amazing Aubergine (maailman paras paleovalkokastike ja keitto)

Filed under: Alakarppi,Gluteeniton,Maidoton,paleo,Soosit,Soppa,Vegan,Vege — Meri @ 19.38

Olen kokonaan unohtanut blogata tämän ihanuuden! Ohje on peräisin zeniläisestä sukuhaarasta, tarkka alkuperä tuntematon. Tein ohjeen mukaan valkokastikkeeksi, mutta kun maistelin kastiketta, hurmaannuin siitä sellaisenaan ja uskallankin suositella tätä hienostuneeksi alkukeitoksi. Tuolloin koostumus kannattaa jättää hiukan paksummaksi kuin kastiketta pykätessä. Mausteitakin voi monipuolistaa, jos uskaltaa.

[Kuva ei tee tälle herkulle oikeutta, mutta kuvitelkaa umaminmakuista samettia ja olette aika lähellä totuutta!]

Valkokastike/Munakoisokeitto

 • yksi keskikokoinen munakoiso
 • 2-4 dl kookosmaitoa
 • valkosipulia, suolaa

Kuori ja paloittele munakoiso, keitä palat kypsäksi. Säästä keitinvesi. Soseuta munakoiso valkosipulinkynnen kanssa ja lisää joukkoon kookosmaitoa. Voit lisätä joko koko purkillisen (4dl) kookosmaitoa tai säädellä paksuutta ja kermaisuutta käyttämällä nesteenä osin keitinlientä. Jos munakoiso on oikein iso, tarvitset sekä koko purkin kookosmaitoa että keitinlientä. Mausta suolalla ja hämmästele soppa loppuun vaikka siltä seisomalta… *huokaus*

Voit käyttää valkokastikkeena mihin lystäät, esimerkiksi ihanaan paleolasagneen.

 

6 Comments »

 1. Hei Meri!

  Annoin sinulle blogissani tunnustuksen: http://napapilvi.blogspot.com/2012/02/tunnustus-kiitos-ja-kumarrus.html.

  🙂

  Comment by Anna — 28.2.2012 @ 20.35

 2. Anna, kiitos :’) Vastaan kun tässä vain ehdin!

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 29.2.2012 @ 6.24

 3. […] ja kermaista mutta ei valkosipulista) sijaan valmistin eräänlaisen mukaelman eli pastissi Amazing Auberginesta. Tällä kertaa kyseessä ei ollut kastike vaan soppa. Aito, silkkinen ja tasainen, kuohkea ja […]

  Pingback by MonkeyFood » Samettia lautasella — 15.8.2012 @ 18.58

 4. döギャラリー腕時計ワインダーが安全であることを意図ttlingのスタイリッシュな家具や装飾と機能的な芸術は、ほとんどの製品として開発ttlingö。会社からの他の項目に比べて、その多くが仰々しいいくぶんです、そして、いくつかの私たちがここに書かれている、öttlingギャラリーが相対的に予約されています。のdöttlingギャラリーのデザインブランドのベルエアーラインに関連すると騒々しい20年代から海外旅行の場合」に触発され、「高光沢ニッケル金具とカーフスキンの側面を持つ。このすべてのドアガラスの表示とともに素敵です、しかし、döttlingギャラリーが少し立って余分なタッチを与える1つのトリックをする必要があります。 http://www.brandiwc.com/brand-super-18-copy-0.html

  Comment by Anonymous — 6.3.2016 @ 7.18

 5. マストな新作アイテム続々入荷中…
  長年の豊富な経験と実績を持ち、
  ブラントブランドコピー品の完壁な品質を維持するために、
  一流の素材を選択し、精巧な作り方でまるで本物のようなな製品を造ります。
  高品質の商品を低価格で提供する、納期を厳守することは弊社の経営理念です。

  今、マストなブランドコピー新作アイテム続々入荷中…
  【シャネルコピー、ヴィトンコピー、コピーグッチ、エルメスコピー】
  ブランド財布コピー、バッグコピー腕時計コピーぜひおすすめです。

  Comment by ウブロスーパーコピーN級品 — 3.8.2017 @ 8.14

 6. ??? ??????????? ??? ?????
  ????? ??????????? ??????????
  live ??????? ????????? ???????????? 2021
  ???????????????????? ??????????? ??? ????? ????? ??????????? ?????????? live ??????? ????????? ???????????? 2021 ???????????????????? ???????????, ???,
  ?????,?????,????,???????,??????????,
  live,???????,????????? ????? ???????????? ?????????? ???????????
  ????????????????????????????????????????????? ‘????????’ ??????? ShopBaack Blog
  ?????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????? ???? ????????? Line ??????????????? Follow Thhe Star ??????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????? ??????????????????

  Comment by ??????????? — 27.5.2022 @ 7.16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress