MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

25.11.2013

Huomenna hän tulee

Filed under: Lätinää — Meri @ 20.10

Vuosi sitten marraskuussa vietin kaksi päivää kuvausryhmän kanssa omaa elämääni jollakin pinnallisella, ja silti vähän syvälliselläkin tavalla kameroiden edessä tonkien. Tulos nähdään huomenna ja ohjelman sisältö on minulle lähes yhtä suuri kysymysmerkki kuin teille, sillä en ole nähnyt syntynyttä materiaalia.

Ohjelman tekeminen oli pääosin todella hauskaa, suurin nautinto ja hauskuus oli kokata kameralle – oma kokkausohjelma (jossa luonnollisesti pursuiltaisiin yli äyräiden tekemään ruoan ohella kaikkea muuta mahdollista) olisi niiiiiin siisti 😀 Tai ehkä pitäisi vain sanoa: oma ohjelma. Myös Blogistaniassa luonani vierailevien rakkaiden kanssa päliseminen oli yhtä kivaa kuin yleensä. Hiljan edesmennyt Strutsikoira ei filmillä näy, sillä armas karvavanhus olisi stressaantunut turhan paljon kuvausryhmästä, mutta nähtäväksi jää, pääsikö Nelson mukaan silti maininnan tasolla… <3

Vaikea sanoa, onko ohjelma missään mielessä viihdyttävä vaiko vain dead boring. Mutta mikäli haluat yrittää, katso pieni siipale elämääni sellaisena kuin sen vuosi sitten koin: Blogistania – Monkeyfood ja Meri Pekkanen

11 Comments »

 1. Mahtavaa! Onpa hauska nähdä ja kuulla! Mä olen vuosia lukenut sun juttuja.

  Comment by Neelalee — 26.11.2013 @ 9.20

 2. Hoo, Blogistania taitaa Areenassa näkyä ulkomaillakin! On aina jännää silloin harvoin kun internet-tutut saavat kasvot ja äänen. 🙂 Mulla ei oikein ollut sanoja ottaa osaa koirasuruun, mielessäni vain mietin, mutta lähetänpä kiitoksia: minuuttisämpylä (hirssillä tai amarantilla tulee hyvä, tattarilla ei) on pelastanut kohta kolmisen viikkoa ilman liettä eläneen (älä edes kysy…) jo monen monta kertaa, ja rauta-B-vitamiiniliemi (Floradix) on ihmeesti saatellut läpi marraskuun ilman suurta väsymystä ja synkkyyttä. Toivottavasti elämä sielläkin hymyilee hämärän lomassa!

  Comment by T — 26.11.2013 @ 11.33

 3. Neelalee, mäkin näin viimein itseni! ;D

  T, jee hyvät vinkit! Ilahduttavaa, että väsymys ja synkkyys ovat toissijaisia <3 Kyllä hymyilee, leveästi, kaikenlaisista koetuksista huolimatta. 🙂 Hämärä on syksyllä kiva!

  Comment by Meri — 27.11.2013 @ 6.15

 4. Hei

  Katselin eilen Sinun ohjelmasi ja kyllä vaan oli miellyttävä ohjelma kaikin puolin. Siitä tuli todella hyvä mieli. Kivaa, että jaat kaikkea tietouttasi meillekin, se on hienoa!

  Comment by pia — 27.11.2013 @ 10.28

 5. Hyvä, kun vinkkasit tästä, niin muistin eilen katsoa. Hyvä jakso oli.:)

  Comment by Katja — 27.11.2013 @ 13.14

 6. Kiva ohjelma oli. Mahtava ystävä ja mahtava äiti ! Täytyypä lukea näitä juttuja enemmänkin. Ihan”sivuseikkana” totean, että ihana koti mahtavalla paikalla. Meilläkin esitiskaaja jouduttiin lopettamaan heinäkuun lopulla. Ruskea labbis Kessu oli mahtava persoona. Nyt tästä tutkailemaan kirjoituksiasi ja reseptejäsi. Iloa ja valoa elämääsi. Energisyyttä tuskin tarvitsee toivotella, sen puutteesta et tunnu kärsivän – hienoa. 🙂

  Comment by Eeva Junnikkala — 27.11.2013 @ 15.21

 7. Pia, kiitos! Ja aivan erityisen mukavaa, jos ohjelmasta jäi hyvä mieli 🙂

  Katja, kiva kun kelpas! Itsekin katselin kiinnostuksella, että mitä siihen on poimittu… ;D

  Eeva, kiitos, niin on, mahtava ystävä ja mahtava äiti. <3 Koti on kiva. Esitiskaajaa on ikävä <3 Kessulle lämpimiä ajatuksia! Samoin iloa ja valoa 🙂

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 28.11.2013 @ 7.17

 8. [url=http://www.okakaku.com/brand-1-copy-1-cheap-0-max0-attr0.html]時計スーパーコピー専門通販店,お客様非常に満足ブランドコピー時計 おすすめロレックス デイトナ コピー、プラダ カナパ コピー、エルメス バーキン コピー等のスーパーコピー通販専門店です。当店はロレックス デイトナスーパーコピー、ルイヴィトン 財布 コピー、ルイヴィトン 財布 スーパーコピーをはじめブランド時計、バッグ、財布偽物の外観から細部まで本物と同様です。驚きの低価格でロレックス デイトナ コピー時計、エルメス バーキン コピーを通販します。更に2年無料保証です。ルイヴィトン 財布 スーパーコピー等の新品、高い品質、激安 、送料は無料です(日本国内)!ブランドコピーならお任せ!ロレックス デイトナスーパーコピー,ロレックス デイトナ コピー,プラダ カナパ コピー,ルイヴィトン 財布 コピー,ルイヴィトン 財布 スーパーコピー,エルメス バーキン コピー,時計スーパーコピー,スーパーコピー[/url]

  Comment by Anonymous — 29.2.2016 @ 5.40

 9. [url=http://www.brandiwc.com/brand-super-16-copy-0.html]スーパーコピーブランド激安ショッピングモール!ブランドスーパーコピー品ごとにぱっと見て全然違わないほどの外観を持ち、手触りも同じである。当店スーパーコピーブランド商品とともに、高品質と安心をお届けいたします!スーパーコピー 代引きN品をご 購入の方は、こちらへ.弊社は正規品と同等品質のコピー品を低価で お客様に提供します!すべての商品は品質2年無料保証です。100%実物写真ですし、品質が完璧です!”ブランド財布偽物財布コピー ルイヴィトン財布偽物良質なスーパーコピー品を創造します!当社のスーパーコピー代引き、スーコピー腕時計は他社のものより品質がよくて、価格も安いです[/url]

  Comment by Anonymous — 29.2.2016 @ 5.41

 10. ルイヴィトン 2015新作 M48813 実用性とファッション性を持ち合わせたアイテム。丸みを帯びたハンドルと正面のプリーツデザインは可愛らしく、モノグラム・コーティングのキャンバス素材を使用した「チュレンPM」は、女性の上品さを演出してくれるでしょう。

  Comment by Anonymous — 6.3.2016 @ 18.16

 11. Magnificent beat I would like to apprentice while you amend your site how can i subscribe for a blog web site The account helped me a acceptable deal I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  Comment by qweqttt — 31.3.2024 @ 15.28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress