MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

26.8.2008

Kesäkorsettia

Filed under: Alakarppi,Cake&Cookies,Leivonta,Side order,Vege — Meri @ 6.29

korsetit

…eli -kurpitsaa. Kaunis courgette inspiroi suolaiseen ja makeaan, sopii hyvin myös sellaisenaan salaattiin. Sain kaksi unelmankaunista megamöhkyä Ravustajilta, itse kasvattamiaan. Ja hyvän kasvatuksen ovat saaneet; sisältä nämä kokkaat ja atleettiset kurpitsat olivat kauniin kiinteitä. Osan pistin lihoiksi viikonloppuna vietettyihin lastenkutsuihin vietyyn tuliaiskakkuun, omaan suosikkiohjeeseeni Cake Courgetteen siis (ehdottomasti parempaa kunnolla jäähtyneenä!). Päällä muuten ruokotomusokerista valmistettu kuorrutus, sekin paketti on siis nyt korkattu.

lotankakku

Osasta yritin kohtalokkaasti valmistaa BBC Good Foodin herkullisia Courgette fritterssejä. Eihän siitä mitään tullut, kun oli liian vähän rasvaa pannulla. Pienet ja söötit nuppuni jäivät kiikkiin pannunpohjaan ja tulos on tämä muussi. Mutta maku! Se on kohdallaan.

fritters

5 Comments »

 1. mitä hittoa olisi self-raisin flour? pää on tyhjä. tyhmä.
  mutta hyvältä näyttävät!

  Comment by Liina — 26.8.2008 @ 7.29

 2. self-raising, jopa.
  rusina, hahaa.

  Comment by Liina — 26.8.2008 @ 7.39

 3. Kakusta tuli mieleen, että oletko nähnyt näitä megaällöttäviä barbiekakkuja? http://vuodatus-media-3.web-effect.net/g/45978/1359223.jpg

  Aion _oikeasti_ tehdä tuollaisen tytön 5-vuotissynttäreille. *rollingeyes* On se kovaa hommaa, barbin jalat vedetään kelmuun ja tyttö työnnetään kakkuun sisälle. Mutta hei – unelmien täyttymys pikkutytölle, eikö? 😀

  Comment by Kukka — 26.8.2008 @ 21.18

 4. JA — toi CC vuodelta 2007 näytti olevan caccu totisesti mun makuun. Pitää testata .. eh, seuraavalla saikulla? 😆

  Comment by Kukka — 26.8.2008 @ 21.21

 5. Liina, hittoa nimenomaan, se on siis jauhoa, johon on jo valmiiksi lisätty (yleensä) leivinjauhetta, usein käytetty ohje ameriikkalaisissa ja brittiläisissä ohjeissa. Siis laiskaa jauhoa! 😉 Sitä on kuitenkin helppo “tehdä” itse, siis lisäämällä ohjeeseen sopiva määrä kohotusainetta, jos sellaista tarvitaan.

  Kukka, barbit on tuttuja kakussa, vaikken livenä ole nähnytkään. Aika kitschiä se, tavallaan hullunmakea idea, toisaalta kuvottava. Mutta tee ihmeessä ja postaa kuva! Olis vaan marsipaanibarbie 😛 CC on herkku, maukas ja purutuntumainen, ei tosin ehkä kolmevuotiaan makuun 😀

  Comment by ylimuuli — 27.8.2008 @ 5.24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress