MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

1.4.2013

Pavlova goes Rocky Road

Filed under: Överi,Cake&Cookies,Gluteeniton — Meri @ 17.39

Reilu viikko takaperin Villa Hakusessa vietettiin eräänlaisia yllätyssyntymäpäiviä ja läsnä oli ihmislauman lisäksi kaksi karvaista olentoa, monta kalaa sekä yksi Pekka. Juhlaväen suut ruokittiin karjalanpaistilla, puikulaperunoilla ja lukuisilla herkuilla, joista tässä esimerkinomaisesti yksi yksinkertainen, mutta nätti kuin sirkusponi.

Pavlovahan on siitä hyvä, että pohjat voi (jos muistaa) tehdä etukäteen valmiiksi ja täyttäminen tapahtuu melko nopeasti. Päälle läästityn runsaan kermavaahdon päälle voi pilkkoa, vuolla, raastaa, sahata, ripotella tai roiskia ihan omaan tai Jackson Pollockin makuun sopivasti mitä lystää makeaa, miksei suolaistakin. Parhaimmillaan pavlova on kylmänä, joten em. taiteellisen riehumisen jälkeen kakun kannattaa antaa hetki levätä ulkopakkasissa tai jääkaapissa. Jotenkin kakku muistutti minua Rocky Roadista, hence the name.

roki

Mandariinikalan pavlova

 • pavlova-pohja Nigellan mukaan
 • 2,5 dl kermaa
 • Amerikanpastilleja, murskattuja turkinpippureita, tummaa suklaata ja Milkan toffeetäytteistä pallosuklaata

Valmista pohja (onnistuu myös viime tipassa juhlapäivän aamuna, ainakin toimintaterapeutilta – ja huom! Tein kaksi.), vaahdota kerma, kuorruta kakku ja korista. Kekkeröimään siitä sitten!

Joo maistuis varmaan.

Joo maistuis varmaan.

Kun päälliset valitsee oikein, kakku on helposti gluteeniton ja laktoositon. Maidottomankin siitä voi tehdä soijakermalla tai vaikka -jäätelöllä!

 

3 Comments »

 1. Mummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmms!

  Comment by Anna — 2.4.2013 @ 10.14

 2. Maistuis!
  Ps. Täällä eräs mäyräkoirarouva on kiertänyt pöytää havitellen pihjalanmarja-pikkuleipiä 🙂

  Comment by Mimmi — 5.4.2013 @ 11.21

 3. [url=http://www.eevance.com/tokei/zenith/index.html]これはsevenfridayシリーズで私の問題である。この音はセンセーショナルかもしれないとして、私はシリーズの古典であったと思っています。それはそれとして崇拝して非常に軽蔑されるかもしれません、しかし、それに耐えた。その価格の点で、そのように見えるのは、それがその生産実行上の数千と何千もの特徴のコレクションに設定されている。その影から踏み出すとき、単に、sevenfriday sevenfridayシリーズその先駆者に接続するために何かをしました。彼らが、何sevenfriday 01シリーズv 3で明らかなように、同一のパターンレイアウトを次のリリース計画、シェアードソースからインスピレーションをとって、各シリーズの各モデルを用いた ガガミラノスーパーコピー 。で、シリーズは、1、2、3の各々と、それぞれに触発された産業の本質によって、産業革命、産業用エンジン。これは、消費者は各々の以降のシリーズが好きになったのですdnaのいくつかの表現かもしれないが、多くのバリエーションが期待できる手段(または憎しみ)は、以前のリリース。それが意味するもののために人々と女の子は、sevenfridayプレスリリース文書で請求されたラインの下の宣伝の年を維持するのにかなり創造的になるだろうということです。[/url]

  Comment by Anonymous — 8.3.2016 @ 2.41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress