MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

19.3.2011

Voiaksessuaari

Filed under: Alakarppi,Gluteeniton,Herkut,laktoositon,Nuts!,paleo — Meri @ 11.30

Tässä hiihdellään paleon rajamailla, sillä artikkeli rakentuu voille. Suksi kuitenkin luistaa kun tätä lappaa naamariin. Ole siis oman elämäsi olliposti ja liekehdi tästä superfoodista! Samalla kun kärvennyt, voit lukea Orankin erinomaisen kirjoituksen Syöminen on elämää ja Luolanaisen tekstin Kerran vielä keskitie.

Voi kaunistaa.

Butter Accessory

 • (suolatonta) voita
 • cashewpähkinöitä
 • kookosjauhoa
 • vaniljasteviaa
 • (suolaa)

Anna voimötkön notkistua huoneenlämmössä ja vatkaa sitä sitten haarukalla vaahtomaiseksi, ei kuitenkaan tarvitse mitään taikinaa tehdä. Paahda cashewt kuivalla ja kuumalla pannulla, pilko niitä veitsellä ja lisää voin joukkoon. Mausta muutamalla pisaralla steviaa ja lisää hiukan suolaa, jos käytit suolatonta voita. Suolaisella onnistuu. Lisää lopuksi muutama lusikallinen kookosjauhoa niin, että se vähän sitoo aineksia.

Jos kehtaat, syö sellaisenaan, jos et, harhauta marjoilla.

5 Comments »

 1. tässä olisi hyvä vaihtoehto tälle voille joka levittyy heti ja sisältään kivasti omega-kolmosia.
  http://lautasella.blogspot.com/2011/03/mita-rasvaa-levitat-leipasi-paalle.html

  Comment by herkkusuu — 28.3.2011 @ 12.38

 2. Kiitos linkistä, Herkkusuu! Itse kuitenkin vältän pääosin kaikkia kasviöljyjä, paitsi oliiviöljyä (ja kookos-, jos se sellaiseksi lasketaan). Omegakolmosissakin kun on eroja… Suosittelen kuuntelemaan Healthy Skepticin podcastin aiheesta: http://thehealthyskeptic.org/podcast-episode-ii-essential-fatty-acids-fish-and-fish-oil

  Comment by ylimuuli — 7.4.2011 @ 18.34

 3. voihan sitä käyttää oliiviöljyäkin sen mainitsemani aurongonkukkaöljyn, juu, juuri näin on niissä omegakolmosissa eroja, juuri siksi vältän itse rapsia ja rypsiä kaikissa muodoissa. kaikista keuheinta on nyt tämä ryspsipossu jolla ihmisiä jymäytetään!!

  Comment by herkkusuu — 23.5.2011 @ 10.55

 4. bmwのコレクションのためのボールのハイライトの1つ(非常に優秀な腕時計デザイナーのマガリmetraillerによって設計されていることを除いて)bmwブランドはダイヤルの上にむしろ微妙であるということです。その時計はボールによってbmwの商標がない」あなたの顔であることを意味します。」小さなと上品なbmwのロゴは、小柄な形で3時の時間インジケータの隣に存在しています。ロゴは、それが着用者のことを思い出したい場合にはないが、誰が着用者の手首に腕時計を見る人には容易に明らかであった。 http://www.bestevance.com/rolex/Cellini/index.htm

  Comment by Anonymous — 8.3.2016 @ 11.02

 5. N品ブランドコピー通販専門店
  ルイヴィトン、シャネル、グッチ、
  ロレックス、バレンシアガ、エルメス)、
  コーチ、ブラダ、クロエ大激売中
  ブランド腕時計、バッグ、財布、小物専売店

  日本には無い商品,日本では高価な商品,
  弊社のない商品,取引先を代理して製造会社を連絡することができる.
  弊社長年の豊富な経験と実績があり.
  輸入手続も一切は弊社におまかせできます.ご希望の商品を責任を持ってお届けします.
  ロレックスコピー http://www.bagssjp.com

  Comment by ロレックスコピー — 11.7.2017 @ 8.39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress