MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

19.8.2011

Pekonintaikaa

Filed under: Gluteeniton,Lihaa,Maidoton,meat,paleo — Meri @ 14.00

Huhu eli Lihansyöjän äiti kertoi, että Hesarissa oli eilen ohje lihapullista, joihin tuli kanttarelleja ja pekonia. Koska molempia oli mökillä ja syömäreinä Lihansyöjäin  perhettä, preparoitsin näitä. Mitäpä muutakaan kuin maukkaita. Pekoni on.

Ulkonäkö pettää.

Pekonipihvit

  • 500g jauhelihaa
  • 1 pkt pekonia
  • reilusti kanttarelleja
  • 1 luomumuna
  • suolaa, pippuria
  • (sipulia)

Paista pekonit rapeiksi ja silppua. Lisää pannulle hakkeloidut sienet ja paistele vielä. Jos sipuliakin löytyy, lyö joukkoon. Sekoita silppu, jauheliha, muna ja mausta. Muotoile pihveiksi tai pulliksi ja paista uunissa tai pannulla. Pekonillista.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress