MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

27.11.2013

Monkeyfood-bingo!

Filed under: Lätinää — Meri @ 16.04

Nyt se on siellä, vuosi sitten kuvattu tv-ohjelma! Jos on paremman tekemisen puute, katsele ihmeessä ja bongaa hauskimmat maneerit 😀 Tunnistin kyllä itseni ja tämän yhden siipaleen elämästäni, vaikka vähän kapea-alainen olo tulee, kun kaikkea katsotaan ravinnon kannalta. Elämä(ni) on niin paljon muutakin 😛 Toimittaja on tehnyt omasta näkökulmastani hyvää työtä, vaikka jotkut omat darlingit (kuten naurettavan hauska esimerkki olemattomasta viherpeukalostani ja muut hohotusta aiheuttaneet kohtaukset) on valitettavasti täytynyt jättää pois. Mutta ymmärrän, etten ole (vielä) tarpeeksi kiinnostava koko illan elokuvaan ja kahteenkymmeneenseitsemään minuuttiin mahtuu only so much.

Vaan hauskaa jos pätkästä on iloa muillekin kuin tutuille, kommentoikaa tai laittakaa postia, mur ät iki piste fi!

YLE Areena: Blogistania –  Meri Pekkanen ja Monkeyfood

11 Comments »

 1. Ihanan pirteä ja fiksu fiilis jäi susta:)!

  Comment by Katriina — 27.11.2013 @ 22.36

 2. Olit tosi edustavan ja hyvinvoivan näköinen. Taisi olla mukava fiilis tehdä tota?

  Comment by Merituuli — 28.11.2013 @ 17.24

 3. Kyllä katsoimme! Ihan mielenkiintoinen juttu, hyvä sinä!

  Comment by viivi — 28.11.2013 @ 20.23

 4. Kiitos Katriina Viivi! 🙂

  Merkkari, kiitos <3 Oli ihan törkeen hauskaa kun vauhtiin pääsin 😀

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 28.11.2013 @ 20.56

 5. Sattumoisin olin telkkarin ääressä, kun ohjelma tuli töllöstä. Siihen sitten jumituinkin ja kuuntelin – mitä kuulin – kun juniori mölysi vieressä. Mielenkiintoista asiaa tuli ja tulen tänne kurkkimaan näitä sivuja toistekin. 🙂

  Comment by Piia — 29.11.2013 @ 12.31

 6. Olipas hyvä ohjelma ja ihan superhauskaa “tavata” sut noin livenä vuosien blogin seuraamisen jälkeen! Nyt meinaan vihdoinkin kokeilla tuota kuuluisaa kesäkurpitsakakkua 🙂 Monia hyviä reseptejä olenkin täältä saanut, kiitos niistä ja kivasta blogista.

  Kiitos muuten rehellisyydestäsi ja avoimuudestasi, hienoa, että kerroit myös kun asiat meni mönkään. Se on rohkeutta!

  Comment by Heidi M — 3.12.2013 @ 12.07

 7. Oli kiva ohjelma ja sinä olit kovin fiksu ja filmaattinen. Ja äitisi kans! Hänestä jäi sellainen mielikuva, ettei hän mitenkään vieraskoreana kakkua kehuisi. Päättelinkin, että kakku siis varmasti on aidosti hyvä. Tänään sitten kokeilin. En katsonut reseptiä kovin tarkasti. Ei ollut tattarijauhoja ja laitoin kaurajauhoja. Rusinatkin loppuivat kesken ja pistin vähän taatelia. Hulautin ainekset mittaamatta kulhoon ja taikina oli vähän jäykkää. Lisäsin siis kolmannen kananmunan. Sitten huomasin, että piru vie, tähän pitäisi laittaa pähkinöitä. Niitä ei ollut, mutta illallisesta jäi yli sellainen pieni kulhollinen puuroutunutta quinoaa, joten pistin sen. Lopputulos oli ihan hyvä, mutta ei se kasassa pysynyt. Muistutti jotenkin maultaan ja koostumukseltaan porkkanalaatikkoa. Päätinkin, että korvaan joulun porkkanalaatikossa riisin quinoalla. Kiitos siis myös siitä. 😀

  Comment by Miss L — 3.12.2013 @ 19.56

 8. Moi, olen 17-vuotias tyttö ja oikeasti KÄRSIN siitä, että vatsani on aina tosi turvonnut. Paastoan muutaman kerran viikossa n. 400-700 kalorilla, koska en jaksa turvonnutta mahaani kun olen muutenkin pömppövatsainen 🙁 Osaatko sanoa, voisiko paleo tai joku muu ruokavalio viedä turvotusta? Nyt kun syön normaalisti kuten muutkin ihmiset.

  Olen kyllästynyt siihen kun aina niin turvonnut ja raskas olo, ja tahtoisin syödä normaalisti paisumatta ilmapalloksi ja ilman huonoa oloa, mahan murinaa ja möllerrystä 🙁

  Comment by iina — 4.12.2013 @ 9.12

 9. Kiitos Piia ja lämpimästi tervetuloa! 😀

  Jee, hienoa Heidi, kokeile keikkiä, mäkin teen sitä taas ensi viikolla työpaikan jouluaamiaiselle 🙂 Ja suuri kiitos palautteesta, jännittävää että jotkut pitkäaikaiset lukijat ovat katsoneet ohjelmaa… Tuskin se ihan hirveänä yllätyksenä kuitenkaan tuli minkälainen olen 😀

  Kiitos Miss L….Eijona! Äitini sai suuresti uusia faneja ohjelman myötä ja on juuri niin ihana kuin ohjelmasta käsittää 🙂 Muahahahaaa puuroutunutta kinoaa! 😀 Mikään sun tekemä ei voi olla pahaa <3 Nähdään pian!

  Iina, oletko koskaan kokeillut olla esim. ilman laktoosia, tai onko fodmap-juttu sinulle tuttu? Onko sinulla mitään aavistusta mikä tai mitkä ruoka-aineet voisivat aiheuttaa turvotuksen? Onko sinulla jonkun ruoan jälkeen aina hyvä olla eikä turvonnut vatsa? Kyllä siihen vielä ratkaisu saadaan, älä murehdi! Ja anteeksi, vastaus vähän viipyi, mutta jos vielä huomaat tämän niin kerro ihmeessä vähän lisätietoja 🙂

  Comment by Meri (Ylimuuli Mukkelis) — 8.12.2013 @ 19.26

 10. Kemiaa keittiössä-opus rules!

  Nimim. toinen blondi meri

  Comment by Mimmi — 9.12.2013 @ 21.54

 11. Kiitos kun vastasit!
  Meillä kotona äidin laktoosi-intorelanssin takia syödään oikeastaan pelkästään laktoosittomia ja HYLA-tuotteita. Fodmapista en ole kuullut, vaikka turvotushommaan olen etsinyt apua jo kauemminkin. Silloin kun paastoilen, syön omenoita ja porkkanoita yms. ja silloin mahassa tuntuu hyvältä. Yleensä aamulla kun herään, mahassa on hyvä olo, mutta heti jos syön vaikka leipää tai jotain rasvaista aamupalaksi, heti kauhea turvotus tulee. Helpointa olisi kai olla vaan syömättä, mutta paastoaminen monesti viikossa urheilevalle nuorelle ei kuulosta ainakaan omaan korvaani kauhean terveelliseltä vaihtoehdolta.

  Kaikista oudointa on se, että olen aamuisin suhteellisen litteävatsainen mutta aika heti syötyäni tulee tosi turvonnut ja huono olo vatsaan. Tämä ei siis pelkästään ole sisäisesti inhottavan tuntuista, vaan myös näytän pallolta jos syön!

  Comment by Iina — 1.1.2014 @ 16.14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress