MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

31.5.2007

Polkkapossu uusii voittonsa!

Filed under: haasteet,Lätinää — Meri @ 6.26

Toukokuun Reilu ruokahaaste saapuu onnelliseen päätökseensä saadessaan voittajakseen jo toistamiseen oikeamielisen ja raaka-aineita kunnioittavan hallitsijansa, Polkkapossun. Ammattikokin charmikas Omenahurmuri keräsi saaliikseen peräti kolmanneksen kaikista annetuista äänistä. Onnea Possu! Luvassa reilu kassillinen Reilua Reilun kaupan sponsoroimana sekä julman potra maine blogikokkimaailmassa. Täytyykö tästä muuten päätellä, että annosten nimeäminen on vähintään yhtä tärkeää kuin Reilu peli?

hedelmät

Kuvan © Reilun kaupan edistämisyhdistys ry

Upeasti hopealle kirivät Cloudberry Quarkin Deininin uudet perunat eli Tryffelitäytteiset chiliperunaleivokset. Yksin tämän haastereseptin kuvat lisäävät kauneutta maailmaan puhumattakaan chilin ja suklaan ikuisesti kiehtovasta myyttisestä liitosta (joka tietysti tuo mieleen ikipiraatti Johnny Deppin…).

Pronssinhohtoisa glooria lankeaa Keittokomeron Sohvin Reilujen appelsiinileipästen houkuttelevalle muhkeudelle. Nämä virkeän vihreät ja aurinkoisen oranssit luomukset tuovat väriä elämään ja vitamiinia mieleen!

Suurkiitos kaikille osallistuneille blogikeittiöille hurjan hienoista resepteistä sekä äänestäneille panoksestaan. Jäämme jännityksellä odottamaan, hyödyntääkö Reilu kauppa kaavailujensa mukaan reseptejä sivuillaan ja esitteissään. Lupaan raportoida välittömästi kun olen viisaampi.

Toukokuun haasteen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnon luovutuksesta ja mikäli reseptejä päätyy julkisuuteen, siitä sovitaan erikseen kyseisten blogikokkien kanssa. Kesäkuun ruokahaasteen vetovastuu siirtyy täten takaisin Polkkapossun hoteisiin. MonkeyFood kiittää!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress