MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

29.8.2007

Greetings from Bournemouth

Filed under: Lätinää,On the Road — Meri @ 19.18

Vain pikainen terveinen taalta Brittein saarilta! Bournemouth on kotoisa ja ihana ja brittilainen supermarket on ehka maailman jannittavin paikka 😉 Tosin liikaa aikaa siella ei ehdi viettaa kiitos kovin nasakan ohjelman, joka pitaa busyna aamusta iltaan. Joka tapauksessa, suuntaan toiselle visiitilleni kauppaan nyt aikomuksenani loytaa sieniproteiinia oleva “vegepihvi”, aines kantaa nimea quorn. Kellekaan tuttu? Itse muistan maistaneeni vain Varsovassa vuosi sitten, tasa-arvoseminaarissa. Helsingissa ei ole vastaani kavellyt.
Bournemouthin rantakukkulat eli cliffit ovat muuten mannaa aamulenkilla, biitsi on mieleton! Olen vain melko onnettomuusaltis kun liikenne on taalla aivan vaaranpuoleinen, pitakaa peukkuja jotta paasen elavana Belgiaan. Siella kay sitten taas mukavasti oma euro. Vaan matkaan taas niin paasen kampille kokkailemaan! Terveellista apetta toki, onhan opintojen teemana Health Promotion, terveyden edistaminen. Erityisesti pureudun oman ryhmani kanssa miesten terveyteen. Sana on vapaa, jos haluatte avautua aiheesta 😀

5 Comments »

 1. Hei, kerrokin sit lisää tosta quornista jos satut sitä löytämään! Jos muistan oikein, siihen liittyy jotain tarinaa siitä miksi tuollainen lihankorvike aikanaan on siellä kehitetty… mut en oo kyllä yhtään varma! Joku mielleyhtymä on et oltaisiin pyritty kanamaiseen rakenteeseen. Jäin silloin miettimään et millaista mahtaa olla.

  Tarkemmin ajatellen tuolta: http://en.wikipedia.org/wiki/Quorn sitä tarinaa tietysti löytyy 🙂

  Comment by Anna — 29.8.2007 @ 19.29

 2. Anna, viela en ole onnistunut loytamaan quornia, ollut aika bisia, mutta saletisti viela kaivan sen esiin! Tarina kuulostaa silta etta se on pakko saada selville 😛 Puolasta muistelen, etta tuote oli oikein maukasta ja kyselimme monta kertaa, etteihan se varmasti ole lihaa, joten konsistenssi lienee kutakuinkin kohdallaan. Eika se toki liian lihaisaakaan ollut vegejen makuun. Mutta palaan asiaan. 🙂

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 31.8.2007 @ 14.28

 3. Quornia myydään ainakin Ruotissa, joten taas ruotsalaiset oli nopeampia. Olen maistanut sitä Tukholmassa parissakin kuntoilutapahtumassa, jossa se on ollut ihan positiivinen yllätys kasviseineksien seassa. Hei pliis, ala jookos oikeesti tehtailemaan sitä Suomeen (tai Suomessa, heh, ylimääräiseen vaatekaappiin sienisyöttölaboratorio)?

  Comment by ee — 5.9.2007 @ 7.16

 4. Kai se on sit tosissaan tehtava jotain Suomen quorn-markkinoille, kysyntaa luulisi olevan yhta lailla kuin Ruotsissakin. Tuette sitten mun bisnesta ostamalla massoittain quorn-tuotteita! Quornia oli muuten eilenkin barbeque-illallisella, seka makkaroita etta hampparipihveja. Vegeilijat huomioitu ihanan mukavasti 🙂 Mycolab(ra) 😮 Ehka se vois olla firman nimi ;-D

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 8.9.2007 @ 13.46

 5. […] International Course on Health Care Issues -opintojaksolla seikkailin kolme viikkoa Briteissä Bournemouthissa ja Belgian Brüggessä ja Dworpissa. Seuraa oli ainakin kymmenestä eri Euroopan maasta ja […]

  Pingback by MonkeyFood » Poucos mas bons! (vähän mutta hyvää) — 11.12.2007 @ 15.40

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress