MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

8.9.2007

Ei mitaan uutta Belgiasta

Filed under: Lätinää,On the Road — Meri @ 8.56

Paivat ovat taysia ja intensiivisia, ruoka on ilahduttavan kelvollista ja aamuiset lenkit ympari jarven ja poikki peltojen koukuttavia, mutta nain ruokablogimielessa raportoitavaa ei oikein ole. Eilen teimme illalla visiitin alas kylaan valtavaan supermarkettiin, jossa toki on belgialaisia erikoisuuksia vohveleista suklaisiin ja kirsikkaolueen. Mukaan tarttui kuitenkin lahinna normikamaa. Tosin mainittakoon, etta ostin pitkasta, pitkasta aikaa macademia-pahkinoita, valtavan hyvia! Tietty myos tummaa pahkinasuklaata kotiin tuotavaksi.

Huomenna siirrymme ensin Gentiin ja sielta edelleen Brüggeen, josta palaan perjantaina takaisin Suomeen. Pidan muulinsilmat edelleen aamollaan ruokaspesialiteetteja varten. Quornia saa muuten taaltakin, Suomi on niin jalkijunassa sieniproden kans. Ja kaipaan suunnattomasti hyvaa teeta, johon Briteissa paasi mukavasti tottumaan… Taalla asiat ovat kehnolla tolalla tea-wise. Litkikaa sita siis minunkin edestani!

6 Comments »

 1. Ruokavaroitus matkakohteesta: vaikka suklaa ylipäänsä koko Belgiassa on überluksusta, Bryggessä se kohoaa taas yhden pykälän korkeammalle. Kaikki pienet putiikit tuntuvat venyttävän mielikuvitustaan konvehtilajeissa aina vain pidemmälle, ja kaikki suklaa jota maistoin oli yhtä hyvää kuin edellinen jollei parempaa.
  Gentin ruokailuista en muista mitään, olin niin suklaaähkyssä. Siksi tämä on varoitus.

  Comment by ee — 8.9.2007 @ 11.40

 2. Tuskin maltan odottaa! Suklaavaroitus, voiko parempaa olla 😀 Hiisi kun ostinkin jo tuliaisia taalta. Tosin levysuklaa on bulkkikamaa lahes aina verrattuna konvehteihin, etta niita taytyy shopata enivei 🙂 Mielikuvituksellisuus maustamisessa on superia, kuten esim. Maarianhaminan Indigon kardemummasuklaa osoitti, suli suussa. Ja ruoat tarjotaan paaasiassa jarjestavan organisaation puolesta, joten silla mennaan mita on. Kiitos infosta 🙂

  Comment by Ylimuuli Mukkelis — 8.9.2007 @ 13.42

 3. MOI,
  Oletko jonkun toimintaterapia jutun tiimoilta maail-
  malla?? Muuten, olethan tietoinen, että Kamppiin on
  avattu punnitse ja säästä liike. Meikäläinen siellä
  kanta-asiakas, niin upeat on valikoimat (mm. juuri
  macadamia nutsit todella halvalla, ja ovat niiin
  hyviä). Oon muuten kokeillu hirmusti sun reseptejä :).
  Toivottavsti törmätään koululla! :).

  Comment by Noora — 10.9.2007 @ 10.32

 4. Ajattelin vaan ilmottaa että olen minäkin sun kertomuksiasi edelleen lueskellut vaikken ole mitään kommentoinutkaan 🙂 Täytyy sanoa että olin hieman pettynyt kuullessani ettei sua näy viimeisen yhteisen opiskelurutistuksen kolmeen ekaan viikkoon ollenkaan koulussa. Sg04s1 ei ole oma itsensä ilman sen kaikkia jäseniä, joista sinä et ainakaan itselleni ole suinkaan se vähäisin! Ilolla olen kuitenkin lueskellut kuulumisiasi ja kun kerran näytät nauttivan niin eipä tässä voi sitten valittaakaan.

  Toivottavasti nyt ainakin olet lähdössä meidän VIHDOINKIN jopa ilmoittautumisasteelle edenneelle Tukholmanristeilyllemme 23.11. (????)…

  Näkymisiin!

  Comment by Jonna — 10.9.2007 @ 13.01

 5. Noora, joo siis koulun kautta, moniammatillinen intensiivivaihto, hurja kokemus! Punnitse ja säästä, mahtavia uutisia, kiitos 🙂 Marssin heti tilaisuuden tullen kaupoille. Ja toivottavasti on olleet pääsääntöisesti onnistuneita reseptikokeiluita… Ettei oo tullu pahaa palautetta siltä aussikokilta 😉 Maanantaina ehkä nähdään koululla?!

  Jonna, kiitos ilmoituksesta 😀 Ja sori joo, tää elämä on tällaista maailmalla elämistä ollut nyt kuukauden, ja tavallaan koko kesänkin, mut jos tästä sit normaaliin päivärytmiin notkahtais jotenkin. Risteilylle lähden EHDOTTOMASTI. Ja kamala ikävä teitä on kyllä, hauska päästä kertomaan kokemuksia reissusta 🙂 Aika erilaista oli loppujen lopuksi kuin edellisellä Dworp-kerralla, mutta hauskaa kun oli viikon verran tutussa paikassa. Maanantaihin!

  Comment by Ylimuuli — 15.9.2007 @ 15.48

 6. […] Course on Health Care Issues -opintojaksolla seikkailin kolme viikkoa Briteissä Bournemouthissa ja Belgian Brüggessä ja Dworpissa. Seuraa oli ainakin kymmenestä eri Euroopan maasta ja kulttuurien […]

  Pingback by MonkeyFood » Poucos mas bons! (vähän mutta hyvää) — 13.12.2007 @ 12.59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress