MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

21.12.2013

Tv:stä tuttu ja Vitamix-ale!

Filed under: Cake&Cookies,Gluteeniton,Vitamix — Meri @ 8.04

Taannoisessa Blogistanian jaksossa, joka on katsottavissa Areenasta vielä muutamien päivien ajan, valmistin Cake Courgettea, kesäkurpitsakakkua, joka on oma suosikkikeikkini maailmassa! Ohje on peräisin brittiystävältäni Emilyltä, johon tutustuin vuonna 2007 Bournemouthissa. Sittemmin olen valmistanut kymmeniä kesäkurpitsakakkuja eri variaatioin. Ohje ei ole pettänyt koskaan ja on edelleen, kuten lähes kaikki Monkeyssa, järettömän helppo. Pese ja pidä, lisää vain vesi.

Aika moni ohjelman nähnyt on maininnut tehneensä kesäkurpitsakakkua sen innoittamana ja ilahduin sen suosiosta. Tässä vielä kaikki Monkeyssa esitellyt variaatiot, joista tuota gluteenitonta versiota olen sattumalta tällä viikolla tehnyt jo neljästi (näistä kaksi paistuvat paraikaa uunissa). Ain’t called  party season for nuthin’!

Alkuperäinen Cake Courgette vuodelta 2007

Gluteeniton Cake Courgette

Monkeyfoodin kruununprinsessa eli kesäkurpitsakakku tattarijauhoista

Samalla mainostan, että Vitamixista saa koodilla monkeyfood23 vielä vuoden loppuun alennusta 30 euroa kun tilaa sen Raakapuodista! Vuodenvaihteessa alennus hiukan putoaa. Tartu tilaisuuteen ja tilaa itsellesi kulutusta kestävä, ihmetekoihin inspiroiva ja saakuran paras blenderi! Alennuskoodi-ohje löytyy täältä.

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Samassa Blogistanian jaksossa muuten surauttelen myös Vitamixilla pakurikääpää jauheeksi! 😀

4 Comments »

 1. Oli hyvä Blogistania-jakso! Tuo keäkurpitsa-kakku on tehtävä – vaikka joulupöytään 🙂

  Comment by Irene — 21.12.2013 @ 17.46

 2. Kiitos, Irene 🙂 Minun piti juuri katsoa se uudestaan, mutta olikin poistunut hetkeä aiemmin Areenasta 😀

  Teitkö kaakkua? Itse olen tehtaillut lähiaikoina useita ja tänään pitäisi taas tehdä nelinkertainen annos pellillisenä huomisiin kekkereihin! Toivottavasti joulu (ja joulupöytä) oli ihana 🙂

  Comment by Meri — 30.12.2013 @ 7.28

 3. [url=http://www.fujisanbrand.com/wallet/vuitton/index_12.html]簡単にお気に入りの腕時計ユリスナルダンから彼らの有名な「フリーク」が、2001年以降、「アンチ・クラシック」の高級時計とモダンなデザインの時計nerderyが好きである人々のためでした。 ブルガリスーパーコピー ユーレッセナーディン彼らの有力なシリコン腕時計で賭け金を上げ続けるということを私は何より好きです(異常な機械的運動における成分としてのシリコン部分を含む最初のスイス時計の生産)、多くの特徴を加えて、システムの性能と耐久性を増やします。その心は、時計の長針に実際にあるダイヤルの上で全てのシリコンギヤ列を特徴とします。最新の生成・フリークで、「freaklabとして知られ、「ユリスナルダンをさらに追加し、会社の新しい社内」ulychoc」技術の衝撃吸収材として機能を含む。[/url]

  Comment by Anonymous — 1.3.2016 @ 10.19

 4. 財布のコピー 時間を発表しますとても長くてとても長い前、人類はすべて更に赤く双足は歩いています。1人の国王はある辺鄙で遠い田舎の旅行に着いて、路面がでこぼこなため、とても多くてばらばらな石があって、刺すのは彼の足を得ます痛くてしびれます。王宮に帰った後に、彼はおりていっしょに命令して、国内のすべての道はすべて一層のほらに敷きます。彼はこのようにすると思って、自分になって、また彼の人民に幸福をもたらすことができて、みんなを歩かせます時もう受けて痛い苦しみを刺しません。たとえしかし最も国内のすべての牛を殺しますとしても、十分な皮革をも調達しきれないで、費やした金銭、使用する人力、更にはかりしれません。まったくできないが、甚だしきに至ってはまたかなり愚かで、しかし国王の命令なため、みんなも頭を振ってため息をつくことしかできません。1人の聡明な召使いは大胆に国王に提案を出しています:「国王!どうしてあなたは大勢の人を動員して、そんなに多い牛に命を捧げて、そんなに多い金銭を費やしますか?あなたは何は両の小さいほらであなたの足をしっかり包むだけではありませんか?」国王が聞いたのはとても驚いて、しかしもすぐ悟って、そこですぐに命令を取り消して、この提案を新たに採用します。聞くところによると、これは「革靴」の由来です。世界を変えたくて、難しいです;自分を変えて、比較的容易です。全世界を変えるよりも、先に自分の–「自分の双足を包みます」を変えるほうがいいです。自分のいくつかの観念と方法を変えて、外来の侵略を防ぎ止めますで。自分で変えた後に、目の中の世界の自然はすぐ引き続き変えました。

  Comment by Anonymous — 4.3.2016 @ 3.35

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress