MonkeyFood Ylimuulin apinanruokakeittiö ruokkii päätä ja häntää

11.12.2012

Sipsi vai suklaa, en pysty mä päättää

Efu, joka ennenkin on fiitannut Monkeyfoodissa, lähetti jo hyvä tovi sitten Apinakeittiöön valikoidun erän kehittelemäänsä sipsisuklaata. Siis jep, jep – silkkaa pahetta! Suolaisia krispejä ja raakasuklaata. Valmistaminen on helppoa, jos on joskus kokkaillut raakasuklaata. Ja jos ei ole, Raakasuklaa.com tarjoilee auttavan käden ja opastaa prosessissa. Fuusiosuklaa oli kiinnostavaa ja katosi kaapista sukkelasti!

Homma ja miten se tehdään!

Efun pantry.

Efun tsipsisuklaa

 • 99 g hienonnettua kaakaovoita
 • 66 g kookosöljyä
Sulata vesihauteessa.

Ne piirtää, kell’on liituu.

Lisää seokseen:
 • 1 rkl agavesiirappia
 • 1 rkl hunajaa
 • hyppysellinen Himalayan suolaa
 • 2 rkl macaa
 • 3 rkl (raaka-)kaakaojauhetta
 • 4 rkl lucumaa
 • 1 rkl carob-jauhetta
 • 1 rkl riisiproteiinijauhoa
Maistele ja makeuta esim. vaniljastevialla, Efu on käyttänyt tähän määrään 10 tippaa.
Suorita yksinkertainen temperointi. (Monkey huom. Ei mitään hajua ;D)

Temperointi.

Waitin’ for their hot, brown DESTINY!

Siirtele vuokiin murskattua sipsiä sopiva määrä. Efun suosittelee vahvasti (eli alleviivaten) Estrellan Herkku Chips -tuotetta. Kaada päälle ruskea nektariini (jota raakasuklaaksi edellä tituleerasimme) ja anna jähmettyä. Sen jälkeen seuraa Efun ohjeen mukaan Ihmetysmakuelämys! En epäile hetkeäkään varsinkaan, kun huomioidaan käytettyjen rasvojen jetsulliset grammamäärät. Supercalifragilisticexpialidocious! Parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

Ps. Jos et ole Efun kaltainen mestarisäätäjäalkemisti, voit oikoa mutkia ja sulattaa mikrossa kookosöljyä, raastaa joukkoon kaakaovoita, lisätä kaakaojauhetta, steviaa ja kaadella sellaisenaan tsipsien päälle.

Pps. Vadelmasuklaa.

Pps. Minttusuklaa.

Siitä se idea sitten.

5 Comments »

 1. This guy sounds like a loser. I rcepest he was in A18, which is the BEST and most sincere Straight Edge band in the last 10 years. However reading up on this Outspoken fiasco makes me question his motivation to our scene. I have seen rappers like him before. They come in and bleed us like the parasites that they are, using our beloved “X” as their weapon. Someday they will habe to;”face the mirrorface the mirrorface the mirrorface the mirrorThe disgrace is you”- Eric

  Comment by Mohamed — 24.10.2015 @ 22.12

 2. t-edge. yeah, the victory voseirn was actually made using the original Soul Force records stampers. if you look at the vinyl on both voseirns, the matrix markings are exactly the same. i never understood why the record was re-titled and that wacky tiger artwork was used on the Victory voseirn… would have been a good interview question to ask. i prefer the original press on Soul Force ’cause the layout is way cooler.

  Comment by Fernando — 28.12.2015 @ 8.50

 3. As Charlie Sheen says, this article is “WINNING!”

  Comment by http://www.stemxchange.org/ — 13.5.2016 @ 2.40

 4. As you mentioned, some readers on audio books do not do as well as others in giving different voices to the various characters. Since I listen to audio books EVERY day, I am definitely interested in the Audiomovie format.

  Comment by auto insurance — 6.6.2016 @ 2.09

 5. He wouldn’t do that if he was holding a Boy. Asian dads hate having girls, so he doesn’t give a fuck. Bunch of savage cunts. (by my wife is an Asian, and she hates her entire male dominated? culture)

  Comment by http://www.isayyousayblog.com/ — 13.7.2016 @ 11.41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress